Labdarúgás

2023.09.24. 18:10

Most sem hibázott a listavezető

Újra nyert az észak-borsodi csapat és őrzi első helyét a labdarúgó NB III Észak-keleti csoportjában.

Nemes szerezte a meccs első gólját

Fotó: PFC

Labdarúgó III Észak-keleti csoport, 8. forduló

Rákospalotai EFC – Putnok FC 0-2 (0-1)
Budapest, 200 néző. V.: Juhász B. (Urbán, Turi).
Rákospalotai EAC: Dulka – Kárász (Markos, 77.), Skripek, Lustyik, Lakatos Z. (Bedő, 65.), Palaga, Tóth Gy. (Kaszala, 65.), Micheller, Tóth M. (Csernák, 65.), Nagy G., Lakatos Cs. Vezetőedző: Farkas József.
Putnok FC: Mészáros – Arday, Galacs, Bökönyi (Sztankó, 46.), Pócsik (Benkő, 70.), Tordai (Mrva, 84.), Boros (Papp M., 88.), Vattay, Dobrovolszki, Nemes, Juhos (Komári, 70.). Vezetőedző: Szala Ákos.
Gólszerző: Nemes (45.), Boros (90.).
Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat. 
Farkas József: – Gratulálok a vendégcsapatnak a győzelemhez, nem véletlenül állnak az első helyen, de gratulálok a saját csapatomnak is, mert ma játszottunk a legjobban. A kilátogató nézők nagyon jó meccset láthattak.
Szala Ákos: – Az első félidőben jó futballt játszottunk, működtek a támadásépítéseink, sokszor kerültünk a támadó zónába. Ezekből többször kellett volna eljutnunk a jó befejezésekig. A második félidőben voltak olyan periódusok, amikor a védekezést kellett előtérbe helyezzük, és szerkezetet is kellett váltanunk. Meggyőződésem, hogy eddigi ellenfeleink közül a REAC csapata volt a legjobb. Nagy győzelmet arattunk, ennek tekintetében gratulálok a játékosoknak. További sok sikert a szimpatikus futballt játszó REAC-nak!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!