NB III.

2023.09.09. 17:43

Magabiztos diósgyőri fiatalok

A labdarúgó NB III.-ban meggyőző teljesítménnyel gyűjtötte be a három bajnoki pontot a DVTK II együttese. A piros-fehér fiatalok 2-1-es félidő után, 4-1-re verték a Rákospalotát. Jurek Gábor szerezte az első két gólt, eztán Csatári Gergő és Fekete Vince is bevette az ellenfél hálóját.

Marosréti Ervin

Fotó: ME

NB III., Észak-Keleti csoport, 7. forduló

DVTK II - REAC 4-1 (2-1)

DVTK Edzőközpont, 100 néző. V.: Sándor Csaba.  

DVTK II: A. Odyntsov - Paksai, Bacsa B., Demeter, Csirmaz I. (Stavinchuk), Csatári, Szamosi Á., Kövesi (Balázsi  L.), Lajcsik, Jurek (Fekete V.), Vincze D. (Hetyei). Edző: Szamosi Tamás.

REAC: Dulka - Markos, Skripek (Bedő), Lustyik, Lakatos (Tóth M.), Palaga (Mészáros V.), Tóth Gy., (Kaszala), Csernák, Micheller, Nagy G. (Soós D.), Lakatos Cs. Vezetőedző: Farkas József.

G.: Jurek (2), Csatári, Fekete V., ill. Skripek D.  

Jók: Lajcsik, Csatári, Jurek, ill. senki.

Szamosi Tamás: - A hét folyamán néhány játékosunk az első kerettel készült, néhányan pedig a kooperációs szerződés alapján Kazincbarcikán. Ez büszkeséggel tölt el, hiszen ez a fő feladatunk. A REAC elleni meccsen mindent felvonultattunk azokból a tulajdonságokból, amelyeknek jellemeznie kell egy DVTK mezben pályára lépő csapatot. Gratulálok az egész csapatnak.

Farkas József: - Gratulálok a DVTK-nak, mert nagyszerűen futballoztak. 2-0 után előttünk is adódtak olyan helyzetek, amelyekből egyenlítettünk volna. Nem tettük meg, ráadásul két gólt is rögzített helyzetet követően, figyelmetlenség után kaptunk. Ezeket nyilván át fogjuk beszélni a csapattal.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!