Vízilabda

2023.09.15. 15:10

A Dózsa jobban megbünteti a hibákat

Szombaton Szolnokon játszik a PannErgy-Miskolci VLC csapata.

Miskolc 20230913 Vízilabda 2023 férfiak OBI OB1 Pannergy Miskolci VLC MVLC Miskolc Tigra ZF Eger Fotó Dömötör Csaba Nemzeti Sport Moravcsik Martin Várkonyi Ádám

Fotó: Dömötör Csaba

Férfi OB I, alapszakasz, 2. forduló

Szolnoki Dózsa Praktiker – PannErgy-Miskolci VLC (Szolnok, szombat, 16.00)

Vidumanszky László, a PannErgy-MVLC vezetőedzője: – Fontos volt, hogy nyerjük meg az első bajnoki mérkőzést, ráadásul hazai pályán, ez sikerült, adott egy kis önbizalmat a szerdai, Eger elleni győzelem. Most egy más minőséget képviselő ellenfélhez megyünk, amelynél sok változás nem történt a nyáron. Kompakt csapat a Szolnok, náluk is meg vannak azok a bizonyos húzóemberek – Jansik, Pásztor, Kovács G., Vismeg –, ők is hozták az első találkozójukat Szegeden. Esély mindig, minden mérkőzésen van, az más kérdés, hogy mennyi, az viszont biztos, hogy szeretnénk eredményesek lenni, akkor sokkal jobban kell vízilabdáznunk, mint szerdán. Mert az Eger ellen nem voltam elégedett az előnykihasználásunkkal, a helyzetek értékesítésével, és azzal sem, hogy védekezésben olyan hibákat követtünk el, melyeket nem lett volna szabad. Ha ezeket a hevesiek megbüntették, akkor a Szolnok még jobban meg fogja. Smitula még nincs bevethető állapotban, kivárjuk, mikorra megerősödik, örültünk annak, hogy Krasznai sérülése nem volt olyan súlyos, és speciális maszkban ott lehetett a medencében. Igyekezett ennek ellenére, még ő is rehabilitál, de folyamatosan egyre nagyon szerepet kaphat.

MVLC hírek a boon.hu oldalán itt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!