Labdarúgás

2023.08.13. 08:00

VAR – DVTK 1-0!

A videófelvétel tanulsága alapján szabálytalanság előzte meg a paksiak egyenlítő gólját.

Holdampf (balra) labdavesztése Kinyikkel szemben

Fotó: tv

Nem alaptalanul reklamált Holdampf Gergő, a DVTK labdarúgócsapatának játékosa, a szombaton lejátszott, Paksi FC elleni, 1-1-re végződött bajnoki 28. percében, a vendégek egyenlítő gólja után. A diósgyőriek csapatkapitánya azt tette szóvá, hogy a zöld-fehérek találata előtt néhány másodperccel, úgy indult meg a hazaiak kapuja felé a Paks, hogy Kinyik szabálytalankodott vele szemben, a labdáért vívott harcban.

Az esetet videón visszanézve az látszik, hogy a paksi védő két kézzel ellökte Holdampfot, az így megszerzett labdával indult meg a diósgyőri kapu felé a vendég együttes, és akciójuk végén Könyves a kapuba talált.

Az esetet a játékvezetőt segítő videószobában a gól után azonnal visszanézték a sípos ember munkatársai, ám a VAR vizsgálatot végzők, vagy nem látták a faultot, vagy ha igen, akkor úgy ítélték meg, hogy ennek nem volt közvetlen hatása a megszületett gólra…

Az eset az alábbi videón 0:50-nél nézhető meg:

 

 


 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában