Vármegyei I.

2023.08.12. 21:07

„Sokkal több szív kell ehhez a játékhoz”

A labdarúgó vármegyei I. osztály, 1. fordulója.

Szirmabesenyő – BTE Felsőzsolca

Fotó: Vajda János

Gesztely – Bőcs 1-0 (1-0)

Gesztely, 400 néző. V.: Tiszóczki (Forgács, Tóth P.).

Gesztely FC: Szegő – Lénárt, Gondos (Rozgonyi), Király, Szilágyi, Erdélyi (Sipos), Horváth S., Mészáros Gy., Juhász (Bíró), Lőrincz, Kalocsai (Rák). Edző: Simon Imre.
Bőcs KSC: Kiss B. – Kramcsák, El-Sherif, Irhás, Orosz (Matesz), Lakatos (Ondó), Bodó, Berta P., Kerekes, Titkó (Dani), Szabó Zs. Edző: Zsiga Gyula.

G.: Szilágyi.
Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat.

Simon Imre: – Küzdelmes mérkőzésen itthon tartottuk a három pontot és ez a lényeg...
Zsiga Gyula: – A mai mérkőzésen a helyzetek és a játék képe alapján az egy pontra minimum rászolgáltunk volna a jó erőből álló hazaiak ellen. Egy tiszta tizenegyest nem kaptunk meg a második félidő végén. A találkozó végén elbizonytalanodott a játékvezető.

Edelény-Borsodszer – Bánhorváti 2-0 (1-0)

Edelény, 250 néző. V.: Jakab (Nagy G., Tóth Á.).

Edelény: Molnár M. – Jancsurák, Kakuk (Bartók-Balogh), Balog, Nadanicsek P., Juhász B., Saláta (Stiber), Lakatos R., Hegedűs Cs. (Eperjesi), Hegedűs P., Mészáros. Edző: Rákos Attila.
Bánhorváti: Málik – Tóth L. (Kórik), Kovács Sz., Harsányi (Magyar), Kazvinszki, Zsigrai, Fejes (Zsigrai), Hallgató, Sikur, Marczis (Vislohuzov), Lovasi. Edző: Mátyás József.

G.: Lakatos R., Mészáros.
Kiállítva: Zsigrai (70.).
Jók: Nadanicsek P., Hegedűs, Lakatos R., ill. senki.

Rákos Attila: –  Megérdemelten győztünk a mai napon. Jól, tudatosan és eredményesen játszottunk, nagyobb arányban is nyerhettünk volna, ha nincs az ellenfél kapusa kitűnő formában. Elkezdődött az „elit” klub!
Mátyás József: – Az első félidőben a játékunkkal nem volt gond, helyzeteket alakítottunk ki, domináltunk a játékban, de az utolsó percben az első helyzetéből gólt szerzett a hazai csapat. A második félidőben már nem volt a csapatban annyi, hogy megfordítsuk a mérkőzést, emberhátrányba kerültünk, kinyíltunk és 2-0-ra nyert a hazai csapat.

BSK Alsózsolca – Mezőkeresztes 0-4 (0-1)

Alsózsolca, 80 néző. V.: Kondor (Veres, Csurgó).

BSK Alsózsolca: Linder – Subert, Száva R. (Ronyecz), Bóna (Makónyi) Porkoláb, Kis-Orosz, Bóta, Szajky, Száva L. (Lakatos J.), Üveges (Urbán), Lippai. Edző: Varacskai István.
Mezőkeresztes: Galambvári – Kundrák (Tekse), Dlehány, Fekete, Budai (Fuckler), Dávid (Gál), Sebestyén, Vámosi Cs., Takács (Galambosi) Csiszár, Nagy Z. (Nagy Á.). Edző: Kertész Péter.

G.: Csiszár (2), Dávid, Nagy Á.
Jók: Lippai, Bóta, ill. az egész csapat.

Varacskai István: – Súlyos egyéni hibáinkat könyörtelenül kihasználta ellenfelünk, így megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.
Kertész Péter: – Játékunk még akadozott, de így is megérdemelt győzelmet arattunk. Gratulálok a csapatomnak és az üdítő friss tusi „jól esett”.

Emőd – Ózd-Sajóvölgye 1-6 (1-2)

Emőd, 100 néző. V.: Nagy L. (Majoros, Bense).

Emőd: Bánhegyi – Csendom, Mikolka, Jakab, Moroncsik, Varga B., Turcsik, Jakab, Dorogi (Stipula), Gáll (Fekete), Bernáth (Nagy S.). Edző: Vass László.
Ózd-Sajóvölgye: Kosztyu – Szemere, Takács, Bene, Stefán (Fercsák), Pataki (Szlifka), Horváth S. (Kovács B.), Jobbik (Filkóházi), Havasi, Fábián (Pogonyi), Zimányi. Játékos-edző: Bene Attila.

G.: Bernáth, ill. Horváth S. (3), Pataki, Bene, Fercsák.
Jók: senki, ill. az egész csapat.

Vass László: – Az első félidő rendben volt, sajnos a másodikat hit nélkül játszottuk le. Gratulálok az ellenfélnek.
Bene Attila: – Megérdemelt győzelmet arattunk, gratulálok a csapatnak.

Parasznya – Sajóbábony 0-0

Parasznya, 300 néző. V.: Farkas (Füleki, Gutyán).

Parasznya: Bóni – Nagy K. (Kiss E.), Csák, Demkó, Hankó, Djubók (Ádám), Kovács B., Roha, Péter, Gulyás, Dorogi. Edző: Kavalyecz András.
Sajóbábonyi VSE: Gergely – Mezőssy, Kovács P., Rontó, Németh D., Németh B., Szitai (Bodnár D.), Huszti, Tóth I., Nagy D., Tóth T. Játékos-edző: Kovács Péter.

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat.

Kavalyecz András: – Döntelennek döntetlen, de mi voltunk közelebb a győzelemhez.
Kovács Péter: – Igazságos döntetlen, kicsit közelebb voltunk a győzelemhez.

Szirmabesenyő – BTE Felsőzsolca 1-0 (0-0)

Szirmabesenyő, 200 néző. V.: Kujbus (Géresi, Granoviter).

Szirmabesenyő: Kocsi – Bári (Fehér), Leskó, Raduly, Erdei (Balázs), Lukács, Nyíri, Nagy G., Mády (Tóth M.), Juhász (Vígh), Varga (Juhász). Edző: Konczvald István.
BTE Felsőzsolca: Bajnok – Répási (Nagy M.), Lippai (Lasztóczi), Balogh D., Varga L., Kupcsik, Molnár D., Tóth K. (Bak), Mészáros, Durst (Hankó), Illés. Edző: Lasztóczi Péter.

G.: Nagy G.
Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat.

Konczvald István: – Nagyon vártam a mai mérkőzést, ahol megmérkőzhettem a számomra nagyon sokat segítő Lasztóval és barátommal Halász Robival és csapatukkal. Nagyon felkészültünk a meccsre és jól is teljesítettünk. Büszke vagyok a csapatomra, dolgozunk tovább, ahogyan eddig is. További sok sikert a Felsőzsolcának.
Gulyás Dénes: – Úgy gondolom, a mai mérkőzésre egy olyan játékvezetőt is kaphattunk volna, aki nem a DVTK kupáról érkezik, és a világát nem tudja. Illetve arról viszont nem tehet, hogy öt ziccerünkből egyet sem tudtunk belőni. Gratulálok a Szirmabesenyőnek.

Sárospatak – Tállya 2-1 (0-0)

Sárospatak, 200 néző. V.: Haraszin (Csikai, Balázs).

Sárospatak: Poór – Palágyi, Szegedi (Matisz), Petercsák M., Buda, Engel (Bacsi), Hunyadi, Juhász M., Fodor, Oravecz, Balogh M. Szakmai vezető: Zsófi József.
Tállya KSE: Tarr – Nyitrai, Horváth B., Paranai (Kerekes), Gergely (Tőkés), Fazekas, Zsiga, Fülöp (Pecsenye), Varga A. (Kádár), Kontra (Bauer), Bihari. Edző: Pachinger János.

G.: Petercsák M. (2), ill. Gergely.
Jók: az egész csapat, ill. senki.

Zsófi József: – Győzelmünk értékét növeli, hogy kimondottan erős és jó csapatot sikerült óriási becsvággyal legyőzni. Minden tisztelet a csapat játékosainak és a lelkes közönségünknek.
Pachinger János: – Gratulálok a hazai csapatnak. A mérkőzés kulcsa a kezünkben volt, 1-0-ás vezetésünknél el kellett volna dönteni a pontok sorsát, de két védelmi megingás elég volt, hogy lehajtott fejjel jöjjünk le a pályáról. Sokkal több szív kell ehhez a játékhoz.

További vármegyei foci hírek, eredmények a boon.hu oldalán, itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!