Helyi sport

2023.08.25. 11:00

Nagyon ismert játékos is az ellenfélnél

20230330 Debrecen A DVSC legendás támadója, Igor Bogdanovics volt az Ultras Debrecen és a Loki Szurkolók Egyesületének közös kezdeményezésében megvalósult Piros-Fehér Történetek című beszélgetősorozat első vendége. Fotó: Kiss Annamarie KA Hajdú-Bihari Napló

Fotó: KISS ANNAMARIE

Labdarúgás: Magyar Kupa, országos főtábla, 2. forduló

Lőrinci VSC (vármegyei I. o. ) – Evolution Hungary-Cigánd SE (NB III) (Lőrinci, szombat, 16.30)
Igor Bogdanovic, a Cigánd SE vezetőedzője: – A sorsolás úgy jött ki, hogy ezúttal egy vármegyei I. osztályú csapathoz megyünk, amelyik tavaly a harmadik volt a bajnokságában, a Gyöngyös, és a Füzesabony mögött. Nem nagyon változott a keretük, de igazoltak egy-két rutinosabb játékost, mint például Gohér Gergő, akiről sokat nem kell mondani, mindenki ismeri. Aztán van náluk NB III-as rutinnal rendelkező labdarúgó, és olyan is, aki Kisvárdán nevelkedett. Kemény meccsre számítunk, ők játszanak saját pályán, ezért biztos, hogy mindent meg fognak tenni a jó eredményért. De mi azért megyünk, hogy folytassuk a kupaszereplést. Kiderül majd szombaton, hogy pontosan kik lesznek, kik nem, mert azt sem szabad elfelejteni, hogy egy nagyon fontos bajnoki vár ránk szerdán, ám a keretünk minőségben és mennyiségben megfelelő. Szeretnénk mindkét meccsből pozitívan kijönni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!