Extrém sport

2023.07.12. 08:28

Mádon sepert a mádi tűzoltó

A szereplők fájdalmat nem ismerve játszottak a három-négyszáz kilós súlyokkal.

A képen: a mádi mezőny a díjkiosztás után. Jobbról a negyedik a győztes Juhász Péter.

A hegyaljai községben a napokban tartották a közép-európai erősember versenysorozat harmadik fordulóját, amely óriási közönségsikert aratott.

A fiatalok példaképe

A viadalt az otthoniak büszkesége, a Tiszaújvárosban tűzoltóként dolgozó Juhász Péter nyerte.

– Nagyon vártam a saját környezetemben való szereplésemet – mondta a kolosszus, majd hozzátette: – A versenyzés mellett kivettem a részem a szervezésből, sőt a vendéglátásból is, és mivel minden remekül sikerült, bizonyára valamennyi jelenlévő jól szórakozott.

Az extrém sport a szőlő és a bor mellett lassan mindent visz a meseszép földrajzi környezetben fekvő és egyre szebb képet mutató Mádon, melynek polgármestere az első perctől kezdve követte a rendezvényt.

– Köszönöm szépen minden nézőnek, aki segítette Juhász Pétert – vette át a szót a Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Igazgatóságának társadalmi elnökeként is szolgáló Tatárka József, majd így folytatta: – Peti szülőfalujában diadalmaskodott, és ilyen bravúrt kevesen tudnak felmutatni a sportéletben. Fantasztikus volt közelről látni azt, hogy a fiúk-férfiak egyszerűen játszottak a három-négyszáz kilós súlyokkal és fájdalmat nem ismerve, akaraterejüket mozgósítva haladtak a céljuk felé. Gratulálunk Petinek, aki sok helyi és máshol élő fiatal példaképe, miközben újra jól vizsgázott kitartásból, szerénységből és szorgalomból.

A küzdelmen hat ország erőművészei mérték össze erejüket és vívtak az utolsó pillanatig izgalmas versenyt, majd jött a várva várt, tapsviharral fűszerezett ünneplés.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!