Labdarúgás

2023.06.23. 10:05

Futballban is utaznak a polgármesterek

Vannak olyan városvezetők, akik imádják a legnépszerűbb sportágat Miskolc.

A diósgyőri stadionban tartott labdarúgó díjkiosztó ünnepségen az MLSZ Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Igazgatósága éremmel és kupával honorálta azokat az egyesületeket és csapatokat, amelyek dobogós helyeken végeztek a különböző szintű és korcsoportú bajnokságokban.

Polgi a polgikról  

A ceremónián többek között részt vett Oláh Krisztián, Cigánd polgármestere és Posta György, Tokaj első embere is. Előbbi a szűkebb pátriánk elit osztályában diadalmaskodott Cigánd SE ereklyéit vette át, utóbbi pedig az utánpótlás korosztályokban sikeresen szerepelt Tokaj FC-nek járó jutalmakat – és ez már hab a tortán – klubelnöki tisztségében is vitte haza. Természetesen mindketten örömmel álltak ki a nagyérdemű elé és mosolyogtak-nevettek a fényképezőgép lencséjébe.

– Régóta mondom, hogy elsősorban azokon a településeken lehet eredményes futballmunkát felmutatni, ahol az elöljárók támogatják a legnépszerűbb látványsportot és a testkultúrát – hangsúlyozta Tatárka József, az MLSZ vármegyei társadalmi elnöke, aki Mád polgármestereként, azaz kollégaként méltatta a városokat vezető társait.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!