Extrém sport

2023.05.01. 08:03

Megnősül az Arnold Schwarzeneggerrel Amerikában parolázott kolosszus

A Bajnokok Ligájában és a Prémium Strongman League-ben is mozgalmas év vár a mádi erőgépre.

Juhász Péter öröme egy jól sikerült gyakorlat után

Forrás: Prémium Média & Sport Management Zrt.

Az előző idényben a BL-döntőig jutott Juhász Péter úgy érzi, hogy sikeres felkészülést hagyott maga mögött, így a Tiszaújvárosi Hivatásos Tűzoltóság állományát erősítő kolosszus bizakodással várja a május 20-i, Szerbiában sorra kerülő fordulót.

A döntőbe vágyik

– A formám még év eleji – kezdte a háromszoros magyar bajnok extrém sportoló, majd így folytatta: – Magasabb szintről kezdem ezt az idényt, mint az előzőt, de mindig kell egy-két verseny, mire felveszem a tempót. Az erős emberek élvonalbeli ligáját átszervezik, így többé nem tekinthető magyar NB I.-nek, ugyanis nemzetközi sorozattá válik, ennek jegyében a régió legjobb versenyzői vesznek majd részt rajta. Jól ismerjük egymást és tudjuk, hogy kinek melyik szám fekszik jobban. Sokszor voltam ebben a cipőben, így általában előre megmondom, hogy ki fogja nyerni.
Juhász Péter ezután arról beszélt, hogy a Bajnokok Ligájában csak azoknak van esélye a győzelemre, akik száztíz százalékot hoznak ki magukból. 
– Az a célom, hogy ne kelljen számolgatnom, magabiztos teljesítménnyel jussak be az idény végi nagydöntőbe, az pedig, hogy ezen mire lehetek képes, még a jövő zenéje – tette hozzá a hegyaljai kiválóság. 

Ősszel kitűzték

Az erőművész a napokban tartja az esküvőjét:

– Már ősszel úgy tűztük ki a dátumot, hogy az idény kezdete elé essen a nagy nap. Igyekszem kellően ünnepelni, de csak annyira, hogy a teljesítményemen ne hagyjon majd nyomot a ceremónia – újságolta az országszerte jól ismert vőlegény.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!