Rali

2023.04.29. 12:00

Irány Szlovénia

Április utolsó hétvégéjét Szlovéniában, raliautóban tölti a miskolci Juhász Csaba és navigátora, Bencs Zoltán.

Közel száz verseny kilométert magába foglaló ralifutamon vesz részt Juhász Csaba és Bencs Zoltán. A páros Szlovéniában ül versenyautóba, az aszfaltos futam jó lehetőséget kínál arra, hogy felkészüljenek az előttük álló nagyobb feladatokra.

  • A Velenje Rally-ra, és Nova Gorica futamra készülünk ezzel a versennyel - erősítette meg Juhász Csaba. - Ráadásul ez az aszfaltos hétvége része az Alpok Adria Kupának, és az Austria Rally Trophy-nak is, ezekben a sorozatokban pedig mi is érdekeltek vagyunk. Éppen ezért ide is pontokért jöttünk. Az EVO X.-es Mitsubishivel állunk rajthoz, és nagyon szeretnénk jó tempóban haladni ezen a hétvégén. Fontos a jó itiner, mert vannak tempós és szerpentines részek is Szlovéniában, rendkívül változatos program vár ránk. A helyi versenyzőkkel, nagyon nehéz lesz felvenni a versenyt. Rengeteg trükkös kanyar és ugrató van, sokat fogok tanulni ezen a futamon is. Bízom benne, hogy hasznos tapasztalatokkal gazdagodunk Szlovéniában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!