Röplabda

2023.04.19. 16:00

Ekkor játsszák a bronzcsata meccseit

Vasárnap kezdődik a VRCK-bronzpárharca a Pénzügyőr ellen.

ÉM

20230403 Miskolc Nemzeti bajnokság I. osztálya / Férfi Extraliga elődöntő röplabda mérkőzés. GreenPlan-VRCK-MÁV Előre SC - Foxconn Fotó: Bujdos Tibor BT Észak-Magyarország Képen: CSOMA KRISZTIÁN ÁDÁM #14

Fotó: Bujdos Tibor

A férfi röplabda Extraligában túl vannak már a csapatok az elődöntőn: az egyik ágon a Fino Kaposvár a Pénzügyőr SE-t győzte le az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcban, míg az újonc MÁV Előre SC-Foxconn a GreenPlan-Vegyész RCK-n jutott túl. A két győztes az arany-, a két vesztes pedig a bronzéremért játszik a továbbiakban, szintén három sikerig. A barcikaiak vasárnap 18 órától a fővárosban kezdik meg a párharcot a ,,fináncok" ellen, aztán a második felvonásra április 27-én, csütörtökön 18 órától kerül sor a kazincbarcikai Don Bosco Sportközpontban. A harmadik mérkőzést május 1-jén, hétfőn 18 órától bonyolítják le a PSE-csarnokban. Amennyiben szükséges, a negyedik meccs május 5-én pénteken, 18.00-tól lesz Kazincbarcikán, és ha ötödik mérkőzést is rendezni kell, az május 9-én, kedden 18 órától kezdődik Budapesten.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!