Labdarúgás

2023.02.06. 21:00

KBSC: Mi a helyzet Varga Attilával?

Elképzelhető, hogy edzőváltás lesz az NB II-es labdarúgó csapatnál.

ÉM

20221228 Kazincbarcika Tizenhét nap pihenő után ismét munkában, a második ,,vonalas" kazincbarcikai csapata. Miután már január 29-én bajnoki összecsapás vár az együttesre a Békéscsaba 1912 Előre ellen, szerdán elkezdte a téli felkészülést a KolorCity Kazincbarcikai SC NB II-es labdarúgó csapata. Fotó: Bujdos Tibor BT Észak-Magyarország Képen: Varga Attila, a KolorCity Kazincbarcikai SC vezetőedzője

Fotó: Bujdos Tibor

Két vereséggel kezdte a tavaszi szezont a KolorCity-Kazincbarcikai SC csapata a labdarúgó NB II-ben, és a 17. osztályozós pozícióba csúszott vissza a táblázaton. Az észak-borsodiak előbb 3-1-es vereséget szenvedtek hazai pályán a Békéscsaba 1912 Előre együttesétől, majd vasárnap 4-0-ra kikaptak ki a fővárosban, Budafokon. Hétfőn elterjedt az a hír, mely szerint a klub és Varga Attila vezetőedző szerződést bontott egymással, és a napokban más szakvezető veszi át a Barcika irányítását.

A KBSC trénere azt közölte az Észak-Magyarországgal, hogy beszélgetett a vezetőséggel, szeretnének bontani, de egyelőre nem egyeztek meg a közös megegyezés feltételeiről. Felmentést nem kapott az edzések irányítása alól, így kedden (még biztosan) felveszi a munkát az Akácfa úti sporttelepen.

Varga Attila tavaly november közepén ultimátumot adott magának, hogy ha a soron következő három találkozón, az MTK, a Szentlőrinc és a Dorog elleni meccseken nem szerez legalább 4 pontot csapata, akkor távozik. A KBSC 5 pontot zsebelt be, így a vezetőedzővel csinálhatta végig a téli felkészülést a gárda.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!