Labdarúgás

2022.10.28. 18:59

Szektorbezárás Barcikán, pénzbüntetés Felsőzsolcán

Fotó: Bujdos Tibor

A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága összevont eljárás után a Groupama Aréna „B3-as” szektorának lezárásával büntette a Ferencvárosi TC-t a Kecskemét elleni idegenbeli és a Debrecen elleni hazai mérkőzésein történt, a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekmények miatt, emellett a zöld-fehérek pénzbüntetést is kaptak.

A fegyelmi bizottság a KC Kazincbarcikai SC – Zalaegerszegi TE FC Magyar Kupa mérkőzéssel kapcsolatban Kazincbarcikát a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményért (rasszista megnyilvánulás) pénzbüntetés megfizetésére kötelezte, továbbá elrendelte a sportszervezet soron következő hazai Magyar Kupa-mérkőzésén a Kolorcity Aréna „B2” szektorának a lezárását”.

A bizottság a BTE Felsőzsolca – MTK Budapest Magyar Kupa mérkőzéssel kapcsolatban a Felsőzsolcát a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményért (pirotechnikai eszközök használata) pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!