Megyei II.

2022.10.29. 21:34

„Az a csapat, amelyik még a 11-est sem tudja berúgni, nem érdemel győzelmet...”

Megyei II. osztály, Észak csoport 12. forduló, szombat.

Fotó: Bujdos Tibor

Parasznya – Aszaló  1-2 (1-0) 

Parasznya, 150 néző. V.: Haraszin.

Parasznya: Péter G. –  Bortnyák, Mészáros (Janó), Szurdok, Merucza, Beri, Lakatos, Illovai (Tóth M.), Kun-Szabó, Kovács B., Gulyás. Edző: Bodnár József.

Aszaló: Kiss B. – Ruszó, Ládi Gy., Ujfalusi, Meczkó (Lakatos V.), Bódi (Horváth), Bodnár, Ádám, Erdélyi, Lázi L., Vadász. Szakosztályvezető: Szabó László.

G.: Szurdok, ill. Lázi L. (2). Kiállítva: Merucza (70.) Jók:  az egész csapat,  ill. mindenki. 

Bodnár József:  –  Nem akarok az ellenfél vezetőjével  vitatkozni, de ha nekünk akkora szerencsénk lett volna mint nekik, akkor mi nyerjük a mérkőzést... 

Szabó László:  –  Igazi  rangadó mérkőzésen megérdemelt győzelem. Gratulálok a csapatnak, további sok sikert a hazaiaknak.  

 

Rudabánya – Boldva 3-1 (2-0)

Rudabánya, 50 néző. V.: Oscsenda. 

Rudabánya: Gyuró – Kálló L. (Dányi), Rémiás, Szántó, Varga R. (Kálló J.), Váradi (Beri), Sári, Glonczi, Fülöp, Galicza, Mida (Dániel N). Edző: Bezsilla Zoltán.

Boldva:  Szanyi – Magyar D. (Csáki D.), Hudi, Hevele, Asztalos (Sipos), Ajtai, Szinai, Ruszó M., Ruszó B., Farkas N., Csáki N. Edző: Sipos László.

G.: Galicza (2), Glonczi,  ill. Csáki N. Jók: az egész csapat, ill. Csáki N., Asztalos.   

Bezsilla Zoltán:  – Nagyon nehéz mérkőzés volt. Helyzeteinket jól használtuk ki. Két hasonló képességű csapat mérkőzésén a kevesebb hiba döntött a javunkra. 

Sipos László:  –  Gratulálok az ellenfélnek.

 

Mályinka – Izsófalva 0-1 (0-1)

Mályinka, 50 néző. V.: Turnyánszki.

Mályinka: Polónyi – Germuska, Kakuk K., Tamás G., Sebők, Tiba, Rapp (Barnóczki), Sápi, Szurovi (Molnár P.), Musa, Fejes P.  Edző: Pál István.

Izsófalva: Rézműves E. – Tarczali, Rézműves J., Kovács G., Bihari, Budai (Kovács I.), Páró, Szegedi, Filkóházi (Lakatos K.), Lehel, Strekáf.  Edző: Barnóczky Attila.

G.:  Bihari. Jók: az egész csapat, ill. Bihari, Szegedi, Rézműves E., Rézműves J.    

Pál István:  – Kiegyenlített mérkőzésen egy gól döntött. Sajnos ezt nem  mi szereztük... A csapat jól és harcosan játszott, főleg kapusunk nyújtott kiemelkedőt.

Barnóczky Attila:  – Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz a mai, de ha a helyzeteinket jól használjuk ki, simább lehetett volna a mérkőzés.  Mezőnyben kiegyenlített volt a játék, de megvan a 3 pont és ez a lényeg! Gratulálok a csapatnak és az ifi csapat fejlődéshez és mai győzelméhez is!       

 

Onga – Sajósenye 4-3 (3-0)

Onga, 50 néző. V.: Suhaj.

Onga: Jaksi – Tóth V. (Horváth L.), Hegedüs, Tóth M., Barta (Kleine),  Horváth N., Ruszó (Nagy D.), Kolozsvári (Galamb M.), Szabó Z., Száva (Novák), Vécsey. Edző: Tóth Richárd.

Sajósenye: Ruszó – Tóth I., Mata G., Balogh Zs., Sáfár A. (Horváth L.), Kállai (Mata B.), Hankó I., Oláh S., Sáfár Zs. (Varga Zs.), Hankó M., Bari. Edző: Takács István.

G.: Száva (2), Kolozsvári, Szabó,  ill. Varga Zs., Bari, Horváth L.  Kiállítva: Kállai   (70.) Jók: Jaksi (a mezőny legjobbja), ill. Kállai, Mata G., Horváth L.  

Tóth Richárd:  – Nem tudom, hogy a szövetségnek milyen terve van  a játékvezetők létszámának növelésére, de az nem sok jót ígér, hogy 42 perce késéssel kezdődött a mérkőzés, mert nem érkeztek időben ide az utánpótlás meccsről...  A mérkőzésről annyit: egy sima, magabiztos első félidő után indokolatlanul belementünk egy olyan adok-kapokba, amiben sokkal többet kaptunk, mint adtunk. A végére több lett a rúgott gólunk és meg lett a 3 pont, de tanulnunk kell a történtekből: ilyen többet nem fordulhat elő!

Takács István:  – Az a csapat, amelyik még a 11-est sem tudja berúgni, nem érdemel győzelmet... Ennek ellenére tíz fővel is végig küzdöttük a mérkőzést.   

 

Szirmabesenyő – Szendrő 8-1 (3-1)

Szirmabesenyő, 100 néző. V.:  Balogh T.

Szirmabesenyő:  Kokas – Stefán M. (Benedek), Nagy G., Bári Sz. (Remák), Raduly (Schmidt), Nyíri, Simon (Erdő), Dányi, Ártim (Nyitrai), Varga (Balázs), Lukács (Fehér). Edző: Konczvald István.

Szendrő:  Horváth G. – Ádám J. (Ádám J. R.), Beri E. (Ádám R.), Ádám A., Ádám L., Beri A., Lakatos R., Horváth Sz., Beri L., Ádám R., Dániel I. Elnök: Szaniszló Richárd. 

G.: Lukács (2), Nyíri, Bári Sz., Dányi, Nyitrai, Erdei, Ártim, ill. Beri L.  Jók: az egész csapat, ill. senki. 

Konczvald István:  – Le a kalappal a játékosok előtt. A 90 percet folyamatosan kontrollálva, magabiztosan nyertük meg a mérkőzést. Sok sikert Szendrőnek. A mai mérkőzés is megmutatta, hogy folyamatosan fejlődünk. Gratulálok játékosaimnak. Köszönöm, hogy veletek dolgozhatok.

Szaniszló Richárd:  – Továbbra is tartalékosan  ennyire tellett. További sok sikert a hazaiaknak.  

 

Sajószentpéter – Varbó 2-1 (1-1)

Sajószentpéter, 50 néző. V.: Éliás.

Sajószentpéter: Bartók – Viktor Á., Balázs T., Csendi, Molnár Á. (Taskó M.), Orosz R., Nagy B., Márton M., Halász P. (Bodnár), Válint, Bálint Cs. Elnök: Pasiczki Csaba.

Varbó: Éliás – Szikszai (Hrabovszki), Szabados, Bukovenszki (Kovács Á.), Borsodi, Dankó, Szabó M. (Bacsó), Pálinkás, Tóth D. (Csörgő), Sári, Nyeste. Csapatvezető: Éliás Dániel.

G.: Halász, Márton M. (11-es), ill. Nyeste.  Jók: az egész csapat, ill mindenki.

Pasiczki Csaba:  – Egy küzdelmes mérkőzésen sikerült a győzelem.  Több helyzetet kihagyva helyenként jól játszva sikerült az akaratunkat átvinni a mérkőzés során.  

Éliás Dániel:  – Szoros mérkőzésen kár, hogy a játékvezető egy véleményes  büntetője kellett a hazai győzelemhez. A mai játékra lehet építeni a továbbiakban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!