Jégkorong

2022.09.20. 14:18

Nikát éltették a jégen

Köszöntötték és megajándékozták a sokszoros válogatott csatárt.

KT

Galanisz Nikandrosz és Egri István a népkerti jégcsarnok küzdőterén

Fotó: Nagy Gábor

Bensőséges hangulatú ünnepséget tartottak vasárnap este a miskolci jégcsarnokban, ahol Galanisz Nikandroszt, a DVTK Jegesmedvék volt sokszoros válogatott csatárát – visszavonulása alkalmából – Egri István, a piros-fehérek klubelnöke köszöntötte és ajándékozta meg.

Elnöki dicséret   

– Nika általunk nagyon nagyra tartott játékos, aki immáron nyíltan miskolcinak vallja magát – közölte a helyi hokisport első embere. – Itt él a családjával, a gyerekeivel, itt akar boldogulni, beállt az edzői karba, már trénerként végzi a munkáját. Ehhez minden képzettsége megvan, becsülettel és nagy lelkesedéssel dolgozik. Abban bízom, hogy óriási tapasztalatát hosszú ideig nálunk kamatoztatja, így remek szakemberrel gazdagodunk.  

Az ünnepelt hatalmas tapsot kapott, amikor a küzdőtérre sétált, majd ezt mondta: 

– Igazán jólesett nekem a klub és személy szerint az elnök úr gesztusa. Már nem gondolok a játékra, az új feladatom elnyomja bennem ezt a vágyat. Régebben előfordult, hogy egy visszavonuló hokisnak búcsúmeccset rendeztek, de az talán már nem divat, így nem is gondoltam rá. A sportágtól egyébként sem köszöntem el, ugyanott dolgozom, ahol eddig, csak más szerepkört látok el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!