Mezőkövesd Zsóry FC

2022.09.05. 19:05

Inog a kispad Mezőkövesden

A fürdővárosiak élvonalbeli együttesénél kedden akár edzőt is cserélhetnek.

Azt tudták a Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es csapatának elöljárói, hogy nehéz lesz a szezonkezdet, hiszen a kisvárosi stadion gyepszőnyegének cseréje miatt zsinórban háromszor is idegenben lép fel a társaság. Ebből egy pont „sült” ki, majd amikor hazai környezetben a sárga-kékek legyőzték a Debreceni VSC-t úgy tűnt, hogy egyenesbe kerülnek.  

Sok volt az öt

Következett az újonc Vasas FC, mint kellemes ellenfél, de a három pontosnak indult mérkőzésből csak egy lett, majd következett a Puskás Akadémia FC-től Felcsúton elszenvedett dél-borsodi vereség, majd a sort a Zalaegerszegi TE FC-től otthon kapott öt gól, és az ezzel járó kiütés zárta – valószínűleg ez tette be a „kaput” a kisvárosiaknál.  

A csúfos kudarc után szombatra, vasárnapra és hétfőre is szünidőt kaptak a játékosok, akik korábban huszonegy napot megállás nélkül dolgoztak, így vasárnap Supka Attilának, vagy az esetleges utódának nem kellett foglalkozást vezényelnie.

Az elnök folytatja

Hétfőn késő délután telefonon elértük Tállai Andrást, a Mezőkövesd Zsóry FC-t fenntartó Mezőkövesdi SE elnökét – civilben a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkárát, a tárcavezető Varga Mihály helyettesét, Mezőkövesd és térségének országgyűlési képviselőjét –, aki készségesen nyilatkozott:

– Inog a kispad a tréner alatt, de hétfőn nem hozunk döntést az ügyében. Tárgyalunk, értékeljük a nálunk kialakult helyzetet. Hagyacki József, a csapatot működtető Mezőkövesd Zsóry FC Kft. ügyvezető igazgatója kezdte a megbeszéléseket, a sort pedig az elnök folytatja.  

Repkednek a nevek

Máris megkezdődött a találgatás arról, hogy ki lehet Supka Attila örököse. A nevek repkednek: Huszti Szabolcs, Kondás Elemér, Pintér Attila, Schindler Szabolcs...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!