Megyei II.

2022.06.12. 20:01

„Óriási megtiszteltetés egy ilyen siker részesének lenni”

A labdarúgó megyei II. osztály Észak csoportjának 30. fordulója.

Forrás: Ádám János

Varbó – Sajóvámos 2–1 (1–1) 

Varbó, 50 néző. V.: Tóth Zs. 

Varbó: Pálinkás – Nyeste, Bukovenszki (Bari M.), Dankó (Malinák), Kovács Á., Pintér (Nagy Á.), Tóth M., Szabó B., Bálint Á., Tóth D., Lipták. Edző: Orlóczki Tibor.

Sajóvámos: Török – Fehér Zs. (Juhász), Tarczali, Fejes, Tóth B., Koncsol, Váradi, Szendi, Kalmár, Kárpáti, Balogh T. (Tóth M.). Edző: Tóth Barnabás.

G.: Lipták (2), ill. Tóth B. Jók: Tóth M, Pálinkás, Kovács Á., Lipták, Szabó, ill. senki. Ifi: nincs. 

Orlóczki Tibor: – Megköszönöm az önkormányzat egész éves támogatását és mindenkinek a segítségét, valamint minden játékosunknak a hozzáállását. 

Kubik Zsolt elnök: – Nagy küzdelemben alulmaradtunk, mert nem tudtuk kihasználni a helyzeteinket. A játékvezetés kritikán aluli volt. A bajnokság véget ért, nehezen vettük az utolsó akadályokat. Köszönjük támogatónknak, Sajóvámos önkormányzatának a bajnoki évben nyújtott segítséget. Edzőnknek, Tóth Barnabásnak boldog névnapot kívánunk. 

Rudabánya – Parasznya 2–7 (2–5) 

Rudabánya, 50 néző. V.: Tóth I. T. 

Rudabánya: Gyuró – Rémiás, Sári, Tóth A. (Szántó), Kálló J. (Varga R.), Kálló L., Sári, Váradi (Konkoly), Varga Zs., Béres, Glonczi. Edző: Bezsilla Zoltán.

Parasznya: Vida – Kolozsvári (Schmidt), Nagy M., Kovács P., Merucza, Gulyás K., Lakatos (Gulyás R.), Hegedüs, Botos, Illés, Illovai (Nagy Zs.). Edző: Bodnár József.

G.: Glonczi, Varga Zs., ill. Kovács P. (3 – egyet 11-esből), Nagy M. (2), Hegedüs, Botos. Jók: az egész csapat, ill. mindenki. Ifi: 6–1. 

Vincze Sándor elnök: – Elég nagy hullámvölgyeket éltünk meg a szezonban. A végére sikerült kialakítani a csapat gerincét. Támogatóinknak köszönjük az éves segítséget. A játékosoknak, csapatvezetőknek, edzőknek köszönjük a munkáját. 

Bodnár József: – Levesem bádog csajkámban, cukrom mások markában. Gratulálok a dobogós csapatoknak. További sok sikert a sportszerűen játszó hazaiaknak. Az a kis plusz hiányzott belőlünk, annak ellenére, hogy 65 pontot szereztünk, és rúgtunk 120 gólt. Köszönjük mindenkinek, aki segítette a csapatot. 

Mályinka – Onga8–2 (3–0) 

Mályinka, 50 néző. V.: Tari. 

Mályinka: Polónyi – Kakuk, Kótai, Tiba, Filkóházi, Germuska (Pál I.), Jónás, Rapp, Sápi, Rostás (Öschléger), Szemere. Edző: Pál István.

Onga: Farkas – Száva L., Galamb, Száva R., Ruszó J., Barna, Horéna, Tóth R., Horváth R., Simkó, Galamb. Edző: Tóth Richárd.

G.: Filkóházi (2), Kakuk (11-esből), Kótai, Rapp, Rostás, Pál I. (11-esből), Öschléger, ill. Galamb (2). Jók: az egész csapat, ill. Galamb. Ifi: nincs. 

Bartók Zoltán technikai vezető: – Köszönjük az ongaiaknak, hogy 11-en is eljöttek. Igaz, a mérkőzésen csak mi örülhettünk. Ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk. Köszönjük mindenkinek az egész éves támogatást és hozzáállást. 

Tóth Richárd: – Végre vége. A csapat gratulál Tóth Marcellnek házasságkötése alkalmából. Sok boldogságot! Köszönjük Száva Lacinak, hogy éveken keresztül a csapat oszlopos tagja volt. További sikereket kívánunk neki új állomáshelyén. Ezúton mondok köszönetet mindenkinek, aki támogatta az egyesületet. 

Sajószentpéter – Ózd-Sajóvölgye 0–1 (0–0) 

Sajószentpéter, 100 néző. V.: Fogarassy. 

Sajószentpéter: Kocsi – Lapsánszki (Taskó), Balázs T., Szikora (Szabados), Orosz, Márton M., Bálint Cs., Simon (Bodnár), Halász, Nagy B., Molnár Á. (Bodzás). Elnök: Pasiczki Csaba.

Ózd-Sajóvölgye: Elek – Berta (Horváth S.), Szemere, Takács, Stefán, Pataki, Pogonyi (Bari), Jobbik, Benko, Havasi, Fábián. Edző: Bene Attila.

G.: Benko. Kiállítva: Bálint Cs. (80). Jók: az egész csapat, ill. mindenki. Ifi: nincs. 

Pasiczki Csaba: – Óriásit küzdve fegyelmezetten játszottunk az egész meccsen. A végén egy szerencsétlen góllal kikaptunk. Gratulálok Ózdnak a bajnoki címhez és a mérkőzéshez. 

Bene Attila: – Száz százalékot nyújtott az egész csapat. További sikereket a Sajószentpéternek. 

Izsófalva – Szikszó 3–1 (0–1) 

Izsófalva, 80 néző. V.: Feledy. 

Izsófalva: Rézműves – Szaszin, Kovács G., Kovács I., Nyíri, Kovács D., Strekáf, Lehel, Szamkó (Nagy B.), Cser (Fazekas), Sebők. Edző: Barnóczky Attila.

Szikszó: Korály – Horváth A., Balogh F., Mida, Illés, Budai, Szűcs, Kótai, Tóth P., Mika, Ortó. Edző: Becánics Zsolt.

G.: Kovács I., Szaszin, Strekáf, ill. Kótai. Jók: senki, ill. az egész csapat. Ifi: 0–10. 

Barnóczky Attila: – A szezon utolsó mérkőzését nehezen, de sikerült megnyerni. Gratulálok az 5. helyhez a csapatnak. Egy nagyon jó tavaszi szezont zártunk. Külön szeretném megköszönni az éves munkát az önkormányzatnak, az elnök úrnak, az elnökségi tagoknak és támogatóinknak. 

Becánics Zsolt: – Ennek is vége. Ugyanaz a forgatókönyv, mint a múlt héten, de mi a Szikszó FC vagyunk, nem a Hidvégardó. Tudjuk, hogy ez csak megyei foci. Mi szenvedtünk vereséget. Gratulálok az U19 bajnoki címéhez, Cservenyák Donát gólkirályságához és Nánási Jácint munkájához. Köszönjük mindenkinek a támogatást. Mindenki gondolkozzon el a folytatásról, velem az élen. Hajrá, Szikszó!

Szirmabesenyő – Szendrő 5–0 (3–0) 

Szirmabesenyő, 100 néző. V.: Jakab. 

Szirmabesenyő: Nagy T. – Bári, Raduly, Erdei (Peknyó), Banu, Balázs Á., Nyíri, Nagy G., Simon (Remák), Trembeczki, Ártim (Dányi). Edző: Konczvald István.

Szendrő: Csáki – Beri A., Ádám R., Beri I. Zs., Ádám A., Ádám L., Beri II. Zs., Ádám I. (Bitó), Djubók, Ádám M. (Ádám R.), Kiss G. (Dániel I.). Elnök: Szaniszló Richárd.

G.: Erdei (2 – egyet 11-esből), Nyíri, Banu (11-esből), Dányi. Kiállítva: Beri II. Zs. (38.). Jók: az egész csapat, ill. senki. Ifi: nincs. 

Peknyó László elnök: – Óriási megtiszteltetés egy ilyen siker részesének lenni. Köszönet a fiúknak ezért az egész évért. Külön köszönet Koncinak és Nyicának is, hogy ilyen csodát csináltak. Köszönet az önkormányzatnak és Bodnár Krisztián polgármesternek a kitartásért és támogatásért. Köszönet támogatóinknak és a legnagyobb köszönet a szurkolóinknak, abból nekünk van a legjobb. 

Szaniszló Richárd: – Az első félidei fegyelmezetlenségeinkért nagy árat fizettünk. Utána már csak küzdöttünk emberhátrányban, de eredménytelenül. Gratulálunk a Besenyőnek, mi örülünk a bronznak. Köszönjük támogatóink segítségét. 

A Hidvégardó – Sajósenye mérkőzés elmaradt, mert a vendégek lemondták a találkozót. 
A Hódoscsépány visszalépése miatt a Borsodszentgyörgy szabadnapos volt. 

(A borítóképen: A bajnok Ózd [pirosban] nehezen nyert Sajószentpéteren)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!