DVTK

2022.05.05. 07:21

Molnár G.-t és Horváth Z.-t a tarcsihoz küldték

Nem sokkal azután, hogy az NB III. Keleti csoportjában szereplő Diósgyőri VTK tartalék együttese bajnoki meccsen szerdán 5–0-ra lehengerelte a Füzesgyarmati SK csapatát, a diósgyőri klub megerősítette a második együttesét, ugyanis ide irányították az első csapat öltözőjéből Molnár G.-t és Horváth Z.-t.

ÉM

Vagyis az eddig az NB II.-es gárda alapemberének számító két labdarúgó a bajnokság hajrájában a tarcsival készül, és így a hetek óta itt szereplő Szelessel együtt már három rutinos labdarúgója van Zsivóczky Gyula edzőnek. A két játékos „áthelyezéséről” a klub hivatalos közleményt adott ki, amelyben az szerepel, hogy a döntést a szakmai stáb és a klub vezetése közösen hozta meg. Az viszont nem szerepel a kommünikében, hogy miért született ez a döntés, így lehet találgatni, hogy a Budaörsi SC elleni, múlt vasárnapi 2–1-es vereség vagy valamilyen fegyelmi vétség miatt kapták a büntetést a játékosok, esetleg más ok miatt kerültek új helyzetbe

(A borítóképen: Molnár G. (jobbra) is a tartalékgárdához került | Fotó: ÉM)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!