Röplabda

2022.01.04. 17:00

A Vegyészt is érinti a baleset

A Vegyész RC Kazincbarcika röplabdásai, illetve a Kazincbarcikai KSE kézilabdázói december 30-án bő másfél órás, közös edzéssel zárták az óévet.

Molnár István

Fotó: Ádám János

A két férficsapat vezetőedzője, Toronyai Miklós és Ölschléger Krisztián már hetekkel korábban beszélt annak a lehetőségéről, hogy a két ünnep között közösen edzenének egyet. A játékosok – három csapatra osztva – egy órát fociztak, valamint kézilabdáztak is egy keveset. Toronyai a kéziseket erősítette, a vegyészesek pedig öreg-fiatal csapatra osztódtak. Az estét egy közös pizzázással, beszélgetéssel zárták a résztvevők. A VRCK-nál egyébként hétfőn kezdődött meg az újévi munka, teljes létszámban, bár egyéni programokat is kellett végezniük Ciupáéknak. Az észak-borsodiakat – miként a teljes röplabda-társadalmat – megrázta az a hír, hogy újévkor Tapolcán vasúti baleset történt: sebesvonat ütközött személygépkocsival, és az autóban ülő öt személy közül négyen életüket vesztették, egyikük a Fino Kaposvár feladója, Iván Gergő volt. A fiatal játékost a VRCK-ból többen személyesen ismerték, baráti viszonyban voltak vele... A két csapat a Magyar Kupa elődöntőjében találkozna, az első felvonást vasárnap vívnák Barcikán. Hétfőn már bizonytalan volt, hogy megrendezik-e az összecsapást, bár a somogyiaknak  kedden is játszaniuk kellene, a sorozat negyeddöntőjének visszavágóját a MÁV Előre SC ellen. Amennyiben ez a mérkőzés elmarad, elhalasztják, akkor minden bizonnyal a hétvégit is el fogják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!