DVTK

2021.09.09. 15:00

Visszatért a korábbi támogató a DVTK-hoz

A Volkswagen – egy év szünet után – ismét a DVTK támogatója lett.

Fotó: Kozma István

Papp Zoltán, a VW márkaigazgatója jelentette be szerda délután Miskolcon, a diósgyőri stadionban, sajtótájékoztató keretében, hogy ismét támogatják a DVTK-t. A német autómárka képviselője rendkívüli eseménynek nevezte a szerdai rendezvényt, és örömét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a nyári labdarúgó-Európa-bajnokság támogatása után a DVTK-nál is folytathatják azt a programot, amely alapján a nagy tömegeket vonzó, a látványcsapatsportokon belül a legnépszerűbb sportágat, a labdarúgást segíthetik. Papp Zoltán úgy nyilatkozott, hogy a borsodi régióban nem is lehetne mást támogatni, mint a Diósgyőrt, és óriási lehetőségnek nevezte azt, hogy visszatértek, mert – mint mondta – a DVTK a legjobb partner a régióban. A márkaigazgató azt is bejelentette, hogy nem csak egy sportágat támogatnak, és hogy komoly autóflottát biztosítanak a klub céljainak az eléréséhez. A VW képviselője arról is szót ejtett, hogy 10 éve van együttműködés a klub és a német autómárka között, és kiemelte, hogy ebben komoly szerepe van a Miskolc Autónak. Papp Zoltán azt kívánta a DVTK labdarúgócsapatának, hogy kerüljön vissza a legjobbak közé, illetve hogy a többi sportág is jól szerepeljen a hazai élvonalban, illetve hogy nemzetközi szereplésért harcoljon.

Brózsely Gábor, a Miskolc Autó cégvezetője elárulta, hogy összesen 46 darab autót bocsátanak a DVTK rendelkezésére, és a Volkswagenek mellett Seat, Audi és Škoda is színesíti a most átadott flottát, amelyet többségében a labdarúgó, a kosárlabda, a jégkorong és a röplabda sportágak képviselői használnak.

A DVTK marketing- és kommunikációs igazgatója, dr. Világi Péter többek között arról beszélt, hogy jelenleg 22 sportágban 3600 sportolója van a klubnak, és azt is mondta, hogy a mostani megállapodás is azt mutatja, jó irányba halad a DVTK.

Sántha Gergely, a DVTK elnöke megköszönte a támogatást a VW képviselőjének, hogy a világmárka újfent a klubot választotta, és azt nyilatkozta, hogy számára különösen kedves ez az együttműködés, mert a gépkocsikat biztosító Miskolc Autó az első szponzoruk volt (az előző évtizedben), és kiemelte a cég ügyvezetőjének személyét, megemlítve Sándor Attila nevét, aki 10 évvel ezelőtt is fantáziát látott a DVTK-ban, és ennek kapcsán arról beszélt, hogy a két vállalkozás az elmúlt években egymás mellett, egymást erősítve fejlődött. Sántha Gergely azt mondta, hogy ez a támogatás azért is jelentős, mert fontosnak tartják, hogy régiós cégek támogassák a klubot, a DVTK családot.

(A borítóképen: A DVTK-stadion VIP-teraszára daruval beemelt autó előtt az együttműködési szerződés szereplői)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!