Foci aranyköpések

2021.08.08. 19:00

„Ilyen hibákat, ha 11 embert az utcáról szedek össze, azok sem követnek el”

Lássuk, milyen fergeteges hasonlatokkal, indulatokkal értékelték a megyei futballedzők a májusi mérkőzéseket.

Forrás: Illusztráció/ÉM

Hegedüs László (Parasznya): „A munka ünnepén a csapat minden játékosa kiváló dolgozó kitüntetést érdemel! Igaz, hogy létszámban elfogytunk, de tudjuk hogy mit ér el, aki letérdel és imát mormol a kezével.”

Farkas Csaba (Bogács): „A második félidőben szétestünk mint egy rossz IFA.”

Fónagy László elnök (Tiszalúc): „Az egyiknek sikerül, a másiknak nem. Ma mi voltunk az »egyik«.”

Tóth Richárd (Onga): „Szép dolog, hogy még a játékvezető is elismeri, hogy ennek a csapatnak nem a kieső helyen kellene állnia, de a számok mutatják a makacs tényeket…”

Sándor Zoltán (Ózd): „Az első játékrészben megmutattuk, hogy hogyan nem szabad játszani.”

Hideg László (Hernádnémeti): „Óvodás gólokat kaptunk, emellett be vagyunk oltva góllövés ellen.”

Gável András (Harsány): „Az első félidőben jól játszott a csapat. A kiállítás után azt szokták mondani minket zavart meg, de én inkább nem mondok semmit.”

Jóner Gábor (Szirmabesenyő): „Tisztában voltunk vele, hogy ellenfelünk jobb csapat annál, mint a jelenlegi helyzet mutatja. Enerváltan játszottunk. Győztünk, de a fiúkat emlékeztetni fogom a korsó és a kút esetére.”

Tóth Richárd (Onga): „Csak dicsérni tudom azokat a játékosaimat, akik a pályán maradhattak. Gratulálok nekik és az ellenfélnek. Oka van annak, hogy játékosaim frusztráltak voltak… A játékvezetés színvonalánál csak a 3 kiállított tűrőképessége volt alacsonyabb…”

Biacskó Róbert, technikai vezető (Karcsa): „A tavaszi szezonban nem volt összesen annyi helyzetünk mint a mai nap…”

Tóth Barnabás (Sajóvámos): „Rossz talajon, rossz játék, rossz eredmény.”

Jóner Gábor (Szirmabesenyő): „Rémálomszerű kezdés után hatalmasat küzdve jöttünk vissza mérkőzésbe.”

Bezsilla Zoltán (Rudabánya): „Egy pontot sem érdemeltünk volna ma. Alszom rá egyet, hogy akarom-e én ezt csinálni? Még szerencse, hogy legalább a kurityáni női csapat kifogástalan volt ma!”

Antal József (Sajószöged): „A nagy akarásnak nyögés a vége!”

Molnár János (Mezőcsát): „Igaz döcögősen indult, de látszott a csapat teljesítményén, hogy a hétvégi dél-borsodi »El clásico« sokat kivett a csapatból.”

Farkas Csaba (Bogács): „Gratulálok a lelkes vendégeknek. Gödörbe estünk mint a vak ló.”

Hideg László (Hernádnémeti): „Szégyen! Ma a csapat mindent elkövetett, hogy az ellenfelünk megnyerje a mérkőzést. Ilyen hibákat, ha 11 embert az utcáról szedek össze azok sem követnek el.”

Parázsó Gábor (Szikszó): „Múlt héten megrángattuk az oroszlán bajuszát, ha jobban koncentrálunk ma le is dönthettük volna.”

Katona János (Ónod): „Ma sem keresem a kifogásokat, de két ellenünk ítélt 11-es, egy meg nem adott érvényes gól után nehéz higgadtnak maradni és ez nyilván piros lapokat generál. Ehhez képest a 3-3 nem rossz eredmény.”

Török Márton (Kisgyőr): „4-1-es vezetés után vereséggel felérő a döntetlen. Meg is érdemeltük…”

Balogh József (Sajószentpéter): „Inkább nem nyilatkozom, mert sok játékost megbántanék vele…”

Soltész Lajos (Erdőhorváti): „Sajnos a bajnokság végére elfogytunk, főleg így, hogy szövegelésért piros lapokat kapunk, szégyellje mindenki magát.”

Koczka Sándor (Tiszalúc): „Mindent elkövettünk, hogy ne nyerjük meg a mérkőzést. »Erőfeszítéseink« célt értek!”

Répási Ferenc (Mályi): „Ma penge volt a csapatom, olyan éles, mint a szamurájkard.”

Borbély Balázs (Taktaharkány): „Örülünk, hogy komoly sérülés nélkül megúsztuk a favágó focit.”

Kertész Péter (Mezőkeresztes): „Ezer sebből vérző, fáradt és tartalékos csapatom előtt megemelem a kalapom, egy pontot megérdemeltünk volna.”

Vass László (Emőd): „Gratulálok az ifi csapatunk győzelméhez, a mai napon csak ők érdemelnek említést. A felnőtt csapat játékosai a munka ünnepén sztrájkolnak.”

Kertész Péter (Mezőkeresztes): „Nem sikerült 2-0 után lezárni a mérkőzést, így meleg lett a vége, de ezért is három pontot adnak.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!