Női labdarúgás

2021.08.21. 10:30

A labdarúgó női NB I. második fordulója

A nagy meleg rányomta a bélyegét a játékra.

Molnár István

20210814 Miskolc fotó: Kozma István KI Észak-Magyarország DVTK - SOROKSÁR SC női labdarúgó mérkőzés. képen: BALÁZS CSILLA #16 GYŐRIK ALEXANDRA #15 GERÉD ERIKA #14

Fotó: ÉM

Puskás Akadémia FC – Diósgyőri VTK(Felcsút, szombat, 16.00)

Bém Gábor, a DVTK vezetőedzője: – Az első fordulóban a Soroksár ellen 2–1-es sikerrel debütáltunk a szezonban, azonban a korai kezdés, a nagy meleg rányomta a bélyegét a játékra. Legalábbis arra, amit mi szeretnénk mutatni, a magasan való védekezést, amelyet ilyen körülmények között olyan sokáig nem lehet alkalmazni. Negyedórát leszámítva mi irányítottuk a meccset, a helyzetek alapján kétség sem fért a győzelmünkhöz. A Puskás a Soroksárhoz hasonlóan felkerülő csapat az NB I.-be, nagyon fiatalok, ambiciózusak, tehát nem lesz könnyű dolgunk. Azonban szeretnénk megragadni a lehetőséget, győzni akarunk, mint mindig, olyan játékra fogunk törekedni, hogy ezt megszerezzük. Korábban három alkalommal láttam játszani a Puskást, azóta három helyen változott a kerete, majd meglátjuk, hogyan áll ki, de elsősorban magunkra figyelünk.

(A borítóképen: A DVTK szeretné begyűjteni a második sikerét is)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!