3×3-as kosárlabda

2021.06.14. 21:00

Kétszázan a Lions-kosárlabda tornán

Vasárnap rekord létszám mellett zajlott a 2021. évi Lions Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 3x3 bajnokság nyárindító rendezvénye.

Fotó: CsabaKislaszlo

A négy éve indított kezdeményezés évről-évre egyre több résztvevőt vonz, idén is rekordlétszám született több, mint 200 versenyző mérte össze tudását. A megnyitón Kiss László, az Első Miskolci Lions Club elnöke és Bene Szilárd, a megyei kosárlabda szövetség ügyvezetője köszöntötte a résztvevőket.

Az egész napos versengést követően négy korosztályban hirdettek lány- és fiú győztest, míg a családi kategóriában többgenerációs csapatok mérhették össze tudásukat. A csoportmérkőzéseket követően minden játékos megmérette magát a Rockabilly dobó versenyen, ahol egészen kiemelkedő eredmények is születtek (például Müller Fanni zsinórban bedobott tizenegy büntetője).

Idén is csatlakoztak a rendezvényhez a DVTK kerekesszékes kosárlabdázói, akik rövid bemutatót tartottak és kipróbálási lehetőséget biztosítottak az érdeklődők számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!