NB II. beharangozó

2021.04.24. 09:45

A fordulók fogynak, a helyzet élesedik az alsóházban

A labdarúgó NB II. 34. fordulójában Debrecenbe látogat a KolorCity-Kazincbarcika.

20210131 Kaposvár fotó: Ádám János ÁJ Észak-Magyarország KolorCity-Kazincbarcikai SC – Kaposvári Rákóczi FC férfi NBII labdarúgó mérkőzés. képen: BALOG ALEX PÉTER #18

Forrás: Illusztráció

Fotó: Ádám János

Debreceni VSC – KolorCity-Kazincbarcika SC (Debrecen, vasárnap 17.00)

Kriston István, a KBSC vezetőedzője: – Az előző, Budaörs elleni mérkőzésen, az első félidőben a két csapat még kereste a fogást egymáson, a második játékrészre azonban úgy mentünk ki, hogy szeretnénk megnyerni a meccset. Egyenlítettünk 0–1 után, 3–1-et követően is szépítettünk, sajnos egy-két hibát elkövettünk, amit kihasznált ellenfelünk. A csapatnak volt tartása, a második játékrészben jó ritmusban futballoztunk, sajnáltuk, hogy elmaradt a pontszerzés. A fordulók fogynak, a helyzet élesedik az alsóházban, tudtuk, hogy ez lesz. Az a csapat lesz a végén a vonal felett, az fog sokat nyomni a kiesés elkerüléséért folytatott harcban, amelyik ezt a lelki, mentális terhet jobban el tudja viselni. Most a bajnokság egyik legjobb csapatához látogatunk, amelyik több NB I-es aranyérmet is szerzett az utóbbi két évtizedben, most pedig mindenképpen vissza akar jutni az élvonalba. Egy csodálatos stadionban fogunk pályára lépni, egy ilyen létesítménynek, az abban való játéknak is megvan a lélektana, de függetleníteni kell magunkat a külső körülményektől. Szeretnénk a DVSC otthonában is a lehető legtöbbet kihozni, nem feltartott kézzel fogunk kifutni a pályára.

A Kazincbarcikai SC-ben a tavaly ősz óta sérült Heilre és Krauszra még mindig nem számíthat a szakmai stáb, viszont Csősz eltiltása letelt, így ő rendelkezésre áll.

A várható kezdőcsapat: Horváth – Majzik, Dávid, Fótyik, Mikló – Csősz, Németh – Tóth L., Toma, Korbély – Takács.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!