Magyar Kupa

2020.11.07. 13:30

„Nem becsüljük le a hazaiakat”

A férfi röplabda Magyar Kupa, nyolcaddöntő, 2. mérkőzése miatt Szegedre utazik a Vegyész RC Kazincbarcika csapata.

Vidux Szegedi RSE – Vegyész RC Kazincbarcika (Szeged, szombat, 16.00 – zárt ajtók mögött)

Toronyai Miklós, a VRCK vezetőedzője: – Két játékosunk, akiknél korábban pozitív lett a covid-teszt, nem lesz velünk, valamint egy harmadik emberünk más ok miatt nem utazik Szegedre. Nem becsüljük le a hazaiakat, de szeretnénk ott is ugyanúgy forgatni a csapatot, mint itthon tettük, és ugyanúgy megszerezni a három pontot. Egy edzésnek kiváló lesz a találkozó, annak ellenére, hogy osztálykülönbség van közöttünk, a meccshangulat másabb, mint egy ,,sima„ edzés. A napokban a koronavírus miatt szigorításokat vezettünk be, a játékosok megértették a klubvezetés szándékát, hiszen számukra is az egészségük a legfontosabb.

Az első összecsapást, október 17-én Kazincbarcikán 3:0-ra nyerte a VRCK. A negyeddöntőben – továbblépése esetén – a Vegyész a Dunaferr – Kistext párharc továbbjutójával játszik. Hír még Barcikáról, hogy új röplabdázót igazoltak le, az 1990-es születésű, 211 centiméter magas horvát Ivan Mihalj-t, aki legutóbb a szlovén Calcit Kamnikban játszott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!