Labdarúgó Magyar Kupa

2020.10.08. 09:30

A DVTK ott van, a Putnok nincs a legjobb 64 között

A 64 közé jutásért, korábban elhalasztott mérkőzéseket játszottak le szerdán a labdarúgó Magyar Kupában.

Fotó: Marosréti Ervin

Balassagyarmati VSE (NB III.) – Diósgyőri VTK (NB I.) 0–2 (0–1)

Balassagyarmat, 500 néző. V.: Csonka.

Balassagyarmat: Balogh – Molnár T., Benkő-Bíró, Lami, Fejes, Szita, Pallagi, Klinger (Pécsi), Kicsi (Csillik), Király, Hamar (Erdélyi). Vezetőedző: Nagy Tibor.

Diósgyőr: Danilovic – Shestakov (Farkas M.), Szűcs K., Hegedűs J., Polgár, Max, Molnár G., Márkvárt (Zsiga), Drazic (Makrai), Ivanovski (Korbély), Grozav. Vezetőedző: Feczkó Tamás. G.: Grozav, Hegedűs. Jók: Szita, Pallagi, Kicsi, ill. Szűcs K., Hegedűs, Molnár G., Grozav.

Nagy Tibor: – Megtettek mindent ma a fiúk azért, hogy szórakoztassuk a közönséget, és helyenként nem is játszottunk rosszul. Volt egy meg nem adott találatunk, de nem hiszen, hogy ez osztott vagy szorzott volna. Fiataloknak is adtam lehetőséget, akik bebizonyították, hogy itt a helyük.

Feczkó Tamás: – Gratulálok a Balassagyarmatnak, és sok sikert kívánok nekik a bajnokságban. A hatodik percben szereztünk egy gólt, ami gyakorlatilag eldöntötte a továbbjutást. Ettől azonban túl nyugodtak lettünk, kevés helyzetet dolgoztunk ki, inkább a labdabirtokláson volt a hangsúly. Amíg bírta, ellenfelünk jól focizott.

Továbbjutott: a Diósgyőri VTK.

Fotó: Marosréti Ervin


Tiszafüred VSE (NB III.) – Putnok FC (NB III.) 3–2 (1–1)

Tiszafüred, 150 néző. V.: Mencsik.

Tiszafüred: Ladányi – Háda, Gajda, Barzsó, Kalóz, Haász (Vincze P.), Csiki, Kalmár (Szanku), Tóth N., Barna (Kapitár), Szabó T. Vezetőedző: Dorcsák Zoltán.

Putnok: Asztalos – Kréti, Keményffy (Magyar), Horváth Cs., Mertse, Zimányi Á. (Gubacsi), Madarász, Pataki (Szilágyi), Budaházi, Stefán (Lakatos), Ádám F. (Horváth S.). Vezetőedző: Fehér Balázs. G.: Kalmár, Szabó T., Csiki, ill. Stefán, Ádám. Jók: Háda, Csiki, Kalmár, ill. Asztalos, Stefán, Ádám.

Dorcsák Zoltán: – Tovább szerettünk volna jutni, és ez sikerült is, egy meglehetősen tartalékos Putnok ellen.

Fehér Balázs: – Nyerhető meccsen, sajnos két szögletből „megfejeltek” minket, amivel el is dőlt a mérkőzés. Gratulálok a fiataljaink bemutatkozásához, további sok sikert kívánok a Fürednek!

Továbbjutott: a Tiszafüred VSE

A megyei csapatok közül korábban bejutott a 64 közé a Mezőkövesd Zsóry FC (NB I), a KolorCity Kazincbarcikai SC (NB II), a Tállya KSE (NB III), és a BTE Felsőzsolca (megyei I.).

További eredmények

VLS Veszprém – Szeged Csanád-Grosics Akadémia 0-5 (0-2)

Lőrinci VSC – Nyíregyháza Spartacus FC 0-7 (0-2)

Iváncsa KSE – Újpest FC 0-4 (0-1)

Szeghalmi FC – Szolnoki MÁV FC 0-10 (0-2)

A Toponár SE – Puskás Akadémia FC mérkőzést október 10.-én, szombaton 14 órától rendezik.

A következő kör sorsolását október 10-én, szombaton 19.15-től tartják.

(A borítóképen: Polgár szabadít fel Balassagyarmaton)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!