DVTK gyorshír

2020.09.26. 21:32

Kikapott a Diósgyőr Zalaegerszegen

Az OTP Bank Liga 5. fordulójában korán vezetést szereztek a zalaegerszegiek, amit egy megkérdőjelezhető büntetőből megdupláztak.

A szünet előtt Hegedűs János fejesével szépített a DVTK. A fordulás után a DVTK támadott, de nem bírt az egyre jobban betömörülő ellenféllel, akik ráadásul értékesítették egy kontratámadás végén megítélt újabb büntetőt.

Zalaegerszegi TE FC – Diósgyőri VTK 3-1 (2-1)

Zalaegerszeg, ZTE Aréna, 2826 néző. Játékvezető: Antal Péter (Tóth II Vencel, Horváth Zoltán; Farkas Ádám, Káprály Mihály).

ZTE: Demjén – Tanasin, Lesjak, Bobál D., Gergényi – Favorov, Sanković, Bedi – Könyves, Babati B., Vass P., Vezetőedző: Boér Gábor.

DVTK: Antal – Shestakov, Szűcs K., Hegedűs J., Memolla – Rui Pedro, Iszlai – Hasani, Molnár G., Ivanovski – Dražić. Vezetőedző: Feczkó Tamás.

Csere: Favorov helyett Koszta M. a 60., Rui Pedro helyett Márkvárt a 69., Vass P. helyett Szánthó R. a 75., Ivanovski helyett Makrai és Hasani helyett Korbély a 83., Könyves helyett Zimonyi a 88. percben.

Sárga lap: Szűcs K. és Molnár G. a 30., Sanković a 32., Memolla a 70., Szánthó R. a 87. percben.

Gólszerző: Könyves (1-0) a 8., Könyves (2-0, 11-esből) a 31., Hegedűs J. (3-0) a 45., Koszta M. (3-1, 11-esből) a 77 percben.

Kulcspillanatok

8. perc: Egy bal oldali beadás átszállt a védők és Antal fölött, a hosszún Könyves Norbert érkezett, és közelről a hálóba lőtt, 1-0

31. perc: Könyves szabálytalanságát nem, Szűcsét viszont észrevette Antal Péter, büntető a hazaiak javára. Könyves Norbert állt a labda mögé, és a kapu jobb alsó sarkába gurított, 2-0

45. perc: Molnár levágódó lövése után diósgyőri szöglet jobbról. Molnár beadására középen Hegedűs János emelkedett a legjobban, és 11 méterről a kapu jobb alsó sarkába bólintott, 2-1

77. perc: Antal vetődött ki egy hosszú indításra, a támadó elesett, újabb büntető. Koszta Márk a jobb oldali kapufa mellé lőtt, 3-1

(Részletes beszámoló hétfőn olvasható portálunkon.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!