Megye II.

2019.11.04. 08:25

„Egy Kovács Péter volt a különbség a vendégek javára…”

A labdarúgó megyei II. osztály Közép csoportjának 13. fordulójában négy meccset játszottak vasárnap.

Mező László

Illusztráció

Fotó: Kozma István

Cserépfalu KSE – Sajószöged KTK 2-7 (1-2)

Cserépfalu, 100 néző. V.: Sántha.

Cserépfalu: Németh B. – Keszthelyi, Sasvári, Nagy T. (Balogh), Nagy G. (Cseh), Burcsák (Török), Szeberin,. Mizser, Németh M., Fehér, Dongó. Edző: Csomós János.

Sajószöged: Hornyák – Migyu, Tekse, Tóth (Kaszai), Farkas, Fekete (Nagy M.), Kovács, Nagy L., Antal (Kondor), Lados, Gyuricskó (Sebők). Edző: Antal József.

G.: Szeberin (2), ill. Kovács (4), Sebők (2), Tekse.

Kiállítva: Keszthelyi (73.)

Jók: Szeberin, Németh M. ill. az egész csapat.

Ifi: 2-3.

Csomós János: – Az első félidőben az ellenfelünk főlé tudtunk nőni, habár ők vezettek, de a helyzetek alapján akár mi is vezethettünk volna. A második félidő első 8 perce eldöntötte a mérkőzést, de tíz emberrel is gólt tudtunk szerezni. Úgy gondolom a gólkülönbség túlzott. Egy Kovács Péter volt a különbség a vendégek javára…

Antal József: – Az első félidőben szenvedve is vezetni tudtunk. A második játékrészben nagyot javultunk és megérdemelten győztünk ilyen különbséggel is. Jó játékvezetés.


Vatta FC – Onga SE 5-0 (2-0)

Vatta, 80 néző. V.: Jakab.

Vatta: Bordás – Kálmán, Gellérfi, Szaniszló, Harsányi, Kerekes, Mészáros, Pelyhe (Mityók), Bakó, Erőss, Tóth (K. Tóth). Edző: Pelyhe László.

Onga: Farkas – Hegedüs, Kerékgyártó, Kiss G., Barna, Tóth, Palotás, Krajcz, Kiss Á., Száva L., Száva R. Edző: Simon Imre.

G.: Kálmán, Bakó, Szaniszló, Kerekes, Mészáros.

Jók: az egész csapat, ill. Farkas A.

Ifi: 1-9.

Pelyhe László: – Ha megvagyunk, tudunk mi is gólokat lőni! Hoztuk a kötelezőt.

Simon Imre: – A mai napnak egyetlen pozitívuma volt: ki tudtunk állni tizenegyen… Gratulálok az ifi újabb győzelméhez. További sok sikert a hazai csapatnak.


Ónod SE – Bükkábrányi SC 3-2 (2-2)

Ónod, 100 néző. V.: Füleki.

Ónod: Kónya – Borbély, Szakáczki, Burai, Dolyák, Urszin (Bódi M.), Papp, Krajnyák, Szalina, Tóth, Bódi D. Edző: Katona János.

Bükkábrány: Lakatos – Suha, Tóth, Mizser, Kiss, Buzási, Pusoma, Nagy, Prodán (Rendes), Hócza, Kaló. Edző: Tóth Péter.

G.: Dolyák (2), Urszin, ill. Hócza, Kaló.

Jók: Dolyák, Papp, Szalina, ill. az egész csapat.

Ifi: 7-2.

Krajnyák Attila csapatkapitány: – Jó kezdés után magunknak tettük nehézzé a mérkőzést, de a végén mindenkinek a helyén volt a szíve, és így végre sikerült győzelmet aratnunk!

Tóth Péter: – A csapatot nem érheti szemrehányás: tisztességgel és becsülettel küzdöttünk, de a hosszabbításban elbuktunk. Volt egy főnököm, aki azt mondta: mielőtt mondasz valamit, számolj el magadban tízig. Elszámoltam, és nem akarok a játékvezetésről mondani semmit!


Tibolddaróc SE – Harsány SE 1-5 (1-4)

Tibolddaróc, 100 néző. V.: Porcs.

Tibolddaróc: Sztodola – Balogh (Kiss), Cservák, Holicskó Gy., Szanyi, Pásztor, Balázs, Juhász, Nagy I. B., Fridel (Bodonszky), Holicskó G. (Nagy B.). Edző: Hallai Imre.

Harsány: Bene – Szabó, Tyukodi, Simon (Pusztai G.), Balogh (Pusztai D.), Dévai (Lubinszki), Resetár, Gável, Farkas, Nagy N., Nagy G. Edző: Gável András.

G.: Pásztor, ill. Tyukodi (2), Farkas, Nagy, Gável.

Jók: Cservák, Pásztor, ill. Farkas Tyukodi.

Ifi: 7-4.

Hallai Imre: – A mai napon saját magunkat vertük meg. Fél óra jó játék és 1-0-as vezetés után jöttek a súlyos egyéni hibák és negyed óra alatt négy kapott gól. További sikereket Harsánynak.

Gável András: – Gratulálok a csapatnak a győzelemhez. A továbbiakban sok sikert Tibolddarócnak.

A Mezőcsát visszalépése miatt a Mezőnagymihály szabadnapos volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!