Jegesmedvék

2019.08.26. 09:30

Ételmérgezés ütötte ki a Jegesmedvék tagjait

Poprádon elmaradt a vasárnap estére kiírt Tátra Kupa nemzetközi torna döntője.

Illusztráció

Forrás: Pixabay

A körbeverések után a DVTK Jegesmedvék és a Dukla Michalovce vívta volna a döntőt, a vasárnap esti összecsapás azonban – a Macik történetében példátlan módon – elmaradt.

Kórházban is voltak

A mindenkori (bármilyen névre hallgató) miskolci jégkorongsport történetében ugyanis ételmérgezés még soha nem fordult elő, legalábbis eddig nem volt ilyen információnk. A szombat esti, poprádi vacsora után ez ütötte ki a piros-fehéreket és nem az ellenfelek. Mivel a hírek szerint csak három egészséges játékosuk maradt, ezért egyeztettek a szervezőkkel, és lemondták a tegnap esti finálét – vasárnap reggel hazautaztak. A korongosok hánytak, szédültek, gyomor- és bélpanaszokkal jelentkeztek. Nyilvánvaló, hogy a szállodában elfogyasztott vacsora okozta a bajt, ennek kórházi ellátás lett a vége. A Tátra Kupa döntője így szeptember 6-án Miskolcon lesz, ekkor látogatnak a borsodi megyeszékhelyre nagymihályiak.


A döntő Miskolcon

A gyors döntés következtében a szeptember 6-án, pénteken 18 órára tervezett DVTK Jegesmedvék–HK Dukla Ingema Michalovce felkészülési meccs lép elő a Tátra Kupa döntőjének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!