Női labdarúgás

2019.06.03. 11:00

Döntetlenre áll a bronzcsatában a női DVTK

Labdarúgó női NB I., rájátszás a 3. helyért, 2. mérkőzés.

Haladás Viktória–Diósgyőri VTK 1–0 (0–0)

Szombathely, 150 néző. V.: Móri.

Haladás Viktória: Bíró (Tálosi, 76.) – Balogh (Kopcsándi, 59.), Fördős, Horti, Kiss Zs. (Kovács, 89.) – Harsányi (Sitku, 76.) – Szakonyi, Tóth A., Rácz, Öreg – Siklér. Edző: Simon Attila. DVTK: Szőke – Balázs Cs., Kiamou, Ficzay, Sandu – Tóth A. – Vachter, Nagy F., Paul – Bradic, Barker. Edző: Fórizs Sándor. Gólszerző: Tóth A. Kiállítva: Kiamou (82.).

Simon Attila: – Fontos volt, hogy a meccs elejétől fogva igyekeztünk a saját ritmusunkban futballozni. Csak bátor játékkal lehetett esélyünk ma a győzelemre, ugyanis mindenképpen szerettünk volna harmadik meccset játszani. Ez sikerült, szeretnénk megszerezni a bronzérmet.

Fórizs Sándor: – Sajnálom, hogy nem sikerült ma gólt rúgnunk, ugyanis mi irányítottuk a mérkőzést. Voltak lehetőségeink, de a Haladás egy szép átlövésgóllal megnyerte a meccset. A szünetben arról beszéltünk, hogyan kellene még jobban letámadnunk, labdát szereznünk, amit a lányok meg is csináltak. Az utolsó kulcspasszoknál azonban nem mindig a legjobb megoldást választották.

Az egyik fél második győzelméig tartó párharc állása: 1–1

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!