DVTK

2019.05.14. 15:30

Jegyek újra 10 százalékos áron

A DVTK évzáró meccsére, ahogy egy éve, most is olcsón lehet tikettet venni, elővételben.

Berecz Csaba

Akár 8-10 ezren is lehetnek

Fotó: Homoky György

Egy évvel ezelőtt, a 2017/18-as évad végén, az utolsó fordulóban lejátszott hazai bajnokin dőlt el a DVTK NB I-es csapatának bennmaradása, akkor a Videoton FC-t fogadták a piros-fehérek, és győztek 2–1-re, a 3 pont begyűjtése pedig élvonalbeli tagságot ért a tartalékos vendégcsapattal szemben.

Ebben az évadban is hazai pályán játssza utolsó meccsét a Diósgyőr, vasárnap 17.00-tól az Újpest FC érkezik a vasgyári pályára. A piros-fehérek számára a tét ezúttal is a bennmaradás kivívása.

90 százalékkal

A rendező klub vezetése ehhez azzal járul hozzá a remélt sikerhez, hogy csakúgy, mint egy éve a Videoton ellen, most is arról döntött, hogy szuper kedvező áron lehet jegyet váltani a Napos oldalra, az északi és a nyugati lelátóra. Ugyanis azok a hazai szurkolók, akik elővételben vásárolják meg a belépőjüket, 90 százalékos kedvezményt kapnak a jegyárból. Ez azt jelenti, hogy az ultra szektorba diákoknak 100, másoknak 150, a Napos oldalra diákoknak és nyugdíjasoknak 150, másoknak 300, a nyugati lelátóra diákoknak és nyugdíjasoknak 300, másoknak 450 forintért lehet jegyet venni. Az interneten (meccsjegy.mlsz.hu) azoknak van erre lehetőségük, akik rendelkeznek klubkártyával, ugyanis a mérkőzés fokozott biztonsági besorolású, ezért – az idény eddigi diósgyőri találkozóitól eltérően – ezúttal névre szóló jegy szükséges a stadionba történő belépéshez. Klubkártyával nem rendelkezők a DVTK stadionnál található shopban (hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00, szombaton 10.00 és 16.00 között) vehetnek jegyet.

Mivel a kedvezményről a döntés tegnap született, az interneten pedig már a múlt héttől lehetett teljes áron jegyeket vásárolni, azok, akik nem részesültek a szuper bónuszban, a megvásárolt bilétákat a DVTK jegypénztáraiban szombaton 16 óráig visszaválthatják, vagy kedvezményes belépőre cserélhetik. A klub a bérleteseit azzal „kárpótolja”, hogy jövő évi bérletük árából – idei bérletük felmutatásával – plusz egy mérkőzésre szóló kedvezményt kapnak.

Fontos tudnivaló, hogy vasárnap, vagyis a mérkőzés napján már a meccsnapi jegyárak lesznek érvényben, illetve hogy a VIP és a vendégszektor árai elővételben is változatlanok.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában