Helyi sport

2016.01.29. 14:42

Miskolc-Eger kosárlabda NB I/B hazai találkozó

Miskolc - A Miskolci EAFC pénteken 17:30-kor csap össze az egriekkel.

Miskolc - A Miskolci EAFC pénteken 17:30-kor csap össze az egriekkel.

Férfi NB I/B Keleti csoport, 13. forduló

Miskolci EAFC – EKF-Eger-KOK SE (Miskolc, egyetemi körcsarnok, péntek, 17.30)

Bene Szilárd, a MEAFC vezetőedzője: – Hazai környezetben eddig csak egyszer kaptunk ki, mégpedig a nagyon komoly erőt képviselő Debrecentől. Az egy vállalható vereség volt, viszont a mostani mérkőzés élet-halál meccs lesz… Az Eger ugyanis jelenleg az alsóházban található, az utolsó négy között, ha ott maradnának, akkor a rájátszásban a kiesés elkerülése ellen kellene küzdeniük. Vagyis szeretnének előrelépni a középmezőnybe, ahol mi vagyunk, és ahonnan nem szeretnénk lecsúszni.

Ez az összecsapás szomszédvári rangadó, szinte mindig találkozunk velük, ha más nem, a Hepp Kupában, de már a Dobó Kupára is rendszeresen invitálnak bennünket. Jó tehát a kapcsolat, de a pályán sosincs barátság, ők is győzni akarnak, és persze mi is. Az októberi, egri találkozót 7 ponttal elveszítettük, az egy olyan mérkőzés volt, amelyen néha mi vezettünk, néha az Eger, amelynek jobban sikerült a végjáték. Kicsit össze kell szednünk magunkat, az előző meccsen Drahos Gábor sérülten játszott, most már jól van, Tóth Tamás viszont továbbra is hiányzik gerincproblémája miatt. Ugyanakkor: rehabilitáltuk az egyik korábbi kosarasunkat, dr. Sneider Zoltánt, bevetésre jelentkezik, 3-as vagy 4-es poszton.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!