Helyi sport

2015.12.27. 17:32

MEAFC: Eseménydús és sikeres esztendő áll mögöttük

Miskolc - A Miskolci Egyetemi Atlétikai és Futball Club kosárlabda szakosztálya december 19-én bensőséges hangulatú évzáró ünnepséget tartott.

Miskolc - A Miskolci Egyetemi Atlétikai és Futball Club kosárlabda szakosztálya december 19-én bensőséges hangulatú évzáró ünnepséget tartott. Az eseményen a felnőtt játékosok és edzők mellett megjelent a dr. Deák Csaba, a Miskolci Egyetem kancellára, az egyesület vezetése, valamint számos támogatója és partnere. Először dr. Fazekas Csaba szakosztályvezető mondott köszönetet a megjelenteknek az eseménydús és eredményes évért.

Rakaczki Zoltán ügyvezető elnök évértékelő beszédében felidézte a 2015-ös esztendő fontosabb eseményeit, mérföldköveit. Kiemelte, a férfi kosárlabda NB II döntőjének megrendezését, valamint azt, hogy kilenc év után ismét van NB I/B-s férfi kosárlabda csapata Miskolcnak.

A sikerek egyik fontos pillérének nevezte az egyetemmel és a várossal való együttműködést, erős kapcsolatot. Felhívta a felnőtt sportolók figyelmét arra, hogy immáron száznegyven utánpótlás korú játékos kosárlabdázik a MEAFC-ban, ezért nagy felelősségük van akkor, amikor magukra húzzák a MEAFC mezét, hiszen a fiatalok példaképekként tekintenek rájuk.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!