Könyvbemutató

2023.12.09. 08:00

Három csodás grácia délelőttje

Három szerzőnő dedikál vasárnap Miskolcon.

Boon.hu

Újra dedikálásnak ad helyet a Géniusz Könyváruház

Fotó: Bujdos Tibor

A karácsonyi készülődés jegyében, a Géniusz Könyváruház, a korábbi évekhez hasonlóan, idén is számos szerzőt és művészt invitált meg miskolci üzletébe, hogy az olvasók személyesen is találkozhassanak kedvenceikkel és még jobban megismerhessék a feltörekvő, régióbeli írókat.

Szanyi Ildikó

Így lesz ez vasárnap is, amikor Berta Eleonóra, Szanyi Ildikó és Kovács-Lázók Nikoletta 11 órától a miskolci Géniusz Könyváruházban dedikál.

Berta Eleonóra

Berta Eleonóra legújabb Lélekkötés című könyvét, Szanyi Ildikó szintén legfrissebb Pillangóhatás című regényét, Kovács-Lázók Nikoletta pedig különleges Miről álmodik egy robot? című haiku gyűjteményét fogja dedikálni.

Kovács-Lázók Nikoletta

"A három csodás grácia délelőttje!"  egy igazán különleges eseménynek ígérkezik, hiszen a résztvevők találkozhatnak három csodás hölggyel (illetve szerzővel); még jobban megismerhetik a legújabb könyvüket és megismerhetik az alkotói folyamatok szépségeit, illetve egyszerre 3 dedikáláson vehetnek részt, mindezt 1 helyen.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában