Mohai Tamás és Nagy Ádám

2022.02.18. 18:30

A Gárdonyiban ültetett koncertet ad a gitárduó

Mohai Tamás és Nagy Ádám saját szerzeményeket és jazz- és rock­sztenderdeket is előad.

ÉM

A Faxniból, a Boom Boomból vagy a Háborúból ismert Mohai Tamás, valamint a Roy és Ádámban, a Wörk Projektben és a Trampsben is muzsikáló Nagy Ádám több évtizede kortársak a magyar zenei életben, a gitárosok mezőnyében.

 

Néhány alkalmi együtt zenélés után Ádám meghívta Tamást 2020-ban a Wörk Projekt koncertjére közreműködőként, a legendás budapesti Kobuci Kertbe.

 

Itt egy akusztikus blokk is elhangzott, melynek sikerén felbuzdulva tavaly több koncertet is adtak duóban magyarországi klubokban.

 

Oltási igazolvány nélkül

 

A Mohai–Nagy duó lendülete idén is folytatódik. Repertoárjukban saját szerzeményeik mellett jazz- és rocksztenderdeket is előadnak instrumentális és énekes verzióban egyaránt.

 

Mohai Tamás és Nagy Ádám gitárestjét szombat este 8 órai kezdettel a miskolci Gárdonyi Géza Művelődési Ház közönsége is élvezheti egy ültetett koncert keretében, ahová nem szükséges az oltási igazolvány megléte.

 

A jogszabály szerint közművelődési intézmény területén kötelező maszkot viselni.

 

A kötelezettség minden rendezvénytípusra vonatkozik, így a koncertre is. A bejáratnál mindenki számára elérhetőek a kézfertőtlenítők. A művelődési ház munkatársai maszkban fogadják a látogatókat, és rendszeresen fertőtlenítik a kilincseket, asztalokat, mosdókat.

 

(A borítóképen: Mohai Tamás és Nagy Ádám)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában