könyvbemutató

2021.05.13. 08:17

Miskolcra érkezik könyvével a szamaras zarándok

Az El Caminón szerzett tapasztalatairól írt könyvet a miskolci Banka Roland.

Banka Roland

Fotó: Bukovenszki-Nagy Eszter

Régóta várja, hogy szeretett szülővárosában is bemutathassa könyvét Banka Roland, de a pandémia többször is keresztülhúzta a számításait. Noha a kötet őszi megjelenése és a hivatalos kiadói bemutató után szerette volna elsőként Miskolcon megmutatni, ez idáig elmaradt.

Most pénteken azonban egy kötetlen beszélgetés keretében ismerheti meg a helyi olvasóközönség a roppant szórakoztató, mégis mély tartalommal bíró kötetet, a Grizzly Pub teraszán, szabadtéren. A vélhetően kicsit hippis közönségtalálkozón még csacsisimogatás is lesz, az írót pedig munkatársunk, a Borsod Online szerkesztő-újságírója, Bukovenszki-Nagy Eszter kérdezi majd.

Banka Roland A szamaras zarándok című könyvének bemutatója

Időpont: 2021. május 14., péntek 19 óra

Helyszín: Miskolc, Szent István tér, Grizzly Pub terasz

https://boon.hu/kultura/helyi-kultura/sok-humor-es-csacsisag-a-miskolci-zarandok-konyveben-interju-banka-rolanddal-4554485/

https://boon.hu/eletstilus/helyi-eletstilus/valahol-legmelyen-mind-egyek-vagyunk-interju-banka-rolanddal-miskolci-zarandokkal-3797514/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában