Gazdit keresünk

2024.06.10. 20:30

Örökbefogadna egy kutyát? Van pár tippünk!

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány árva lakóiból mutatunk be hármat.

Ő is ott az örökbe fogadható kutyusok között

Forrás: Mása

Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt állatot. A kutyákat chipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 25 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16:30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.

Buci körülbelül 8 éves, ivartalanított nagytestű kankutyus. Termete ellenére nagyon jámbor és kedves, szereti az emberek társaságát, szeret sétálni. Telepőrzésre nem alkalmas, családi kutyának viszont kiváló választás lenne.

Buci

Csibész 12 éves, de nagyon jó kondiban lévő kedves és barátságos kankutya. Idős gazdája halála után került a menhelyre még 2021-ben. Az emberekkel nagyon kedves, de más kutyákkal sajnos nem barátságos, ezért csak egyedüli kutyának fogadható örökbe.

Csibész

Gino 1,5 éves, ivartalanított kankutyus. Először kidobott kölyökként került a menhelyre, majd az örökbefogadói visszahozták, mert sokat volt egyedül és olyankor csavargott. Nagyon aktív kutya, ezért csakis aktív, sportos, túrázós gazdiknak való.

Gino
Forrás: MÁSA

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában