Gazdit keresnek

2024.04.13. 14:00

Jó gazdira vágyik Hecsedli, Plusz és Mínusz, valamint Boborján is

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány árva lakói közül mutatunk be hármat, vagyis inkább négyet.

Plusz és Mínusz: imádják egymást a kutyatesók

Forrás: Mása

Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt kutyust. A kutyákat chipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 25 ezer forint. 

Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16:30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.

Hecsedlire Miskolcon, a Futó utcán találták rá pár hónapja soványan, tele kullanccsal. Nagyon kedves, emberközpontú kutyalány, de a többi kutyát nem szereti, ezért csak egyedüli ebnek való. Hecsedli ivartalanított, közepes termetű, 5 éves körüli nőstény kutyus.

Hecsedli
Hecsedli

Plusz és Mínusz az elválaszthatatlan tesók. Mindketten kanok, ivartalanítottak. Nagyon szeretik egymást, soha nincs köztük probléma. Másfél évesek, kis-közepes méretűek. Szépen sétálnak pórázon, nagyon kedvesek az emberekkel. Csak együtt fogadhatóak örökbe.

Plusz és Mínusz

Boborján 1,5 év körüli, kissé félénk kutyafiú. Gyönyörű fényes, selymes fekete bundája van. Miskolc belvárosában szaladgált, onnan került a menhelyre. Chipet nem találtak benne. Szépen sétál pórázon, de idegenekkel picit lassabban oldódik.

Boborján

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában