Gyász

2024.05.24. 11:10

Tragikus hirtelenséggel elhunyt a volt sátoraljaújhelyi börtönparancsnok

Rózsahegyi Tamás bv. ezredes, korábbi sátoraljaújhelyi parancsnok, a II. Agglomerációs Központ (Budapesti Fegyház és Börtön) parancsnokhelyettese életének 48. évében, tragikus hirtelenséggel elhunyt.

Boon.hu

2009 és 2023 között volt a Sátoraljaújhelyi Fegyház és Börtön parancsnoka

Fotó: Máté Krisztián

Rózsahegyi Tamás 25 éven át szolgálta hazáját a büntetés-végrehajtási szervezet munkatársaként. Munkásságát és elkötelezettségét mély tisztelet és elismerés övezte kollégái és felettesei körében. A Budapesti Rendőr-főkapitányság nevében minden budapesti rendőr őszinte részvétét fejezi ki a családjának. A tragikus hír mélyen érintette a büntetés-végrehajtási szervezetet és mindazokat, akik ismerték és együtt dolgoztak vele, írják.

Sátoraljaújhely polgármestere is bejegyzésben emlékezett meg az elhunytról.

Rózsahegyi Tamás

„Ma reggel tragikus hirtelenséggel elhunyt Rózsahegyi Tamás bv. ezredes. Ezredes úr 2002-től dolgozott a Sátoraljaújhelyi Fegyház és Börtönben különböző beosztásokban. 2009-től 2023-ig az intézet parancsnoka volt. 14 éves vezetői szolgálata alatt számos, a térség hadtörténetével kapcsolatos programban vett részt. Kiemelt figyelmet fordított a Hősök Temetőjének gondozására. Számos eredményes pályázat közreműködője, szervezője, mozgatója volt. Az ő munkája nélkül a térség hadtörténeti kutatása szegényebb volna. Őszinte részvétem a családnak! Ezredes Úr! Isten nyugosztaljon!” – írta Szamosvölgyi Péter, Sátoraljaújhely polgármestere.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában