boon.hu video

2024.05.26. 13:40

Gyerekparadicsommá változott a Népkert - Fotók, videók

A Miskolci Mazsorett Együttes csoportjainak dinamikus előadásai nyitották meg az idei népkerti gyereknapot Miskolcon.

Majorettek nyitották meg a gyermeknapot a Népkertben.

Fotó: Mogyorósi Zsolt Pipó

„Sok miskolci rendezvényt megnéztem előzetesen, ez tetszett a legjobban. Nagyon sok program lesz egész nap, le tudunk ülni pihenni, nemcsak játszani lehet, hanem enni is, ezért választottuk a népkerti gyereknapot” – válaszolta kérdésünkre Éliás-Horvát Viktória, hogy miért ezt a gyereknapi programot választotta kisfiával. Ők miskolciak, de a nap folyamán csatlakoznak hozzájuk vidékről érkező rokonaik.

Hatéves unokájával érkezett a Népkertbe Járai Lajosné Nyékládházáról. Elmondta, hogy busszal jöttek, és legalább délután háromig terveznek maradni. Az együtt töltött nap a gyereknapi ajándéka az unokája számára.

Lufi nélkül nincs gyereknap

Kamenyiczki Tiborné a nap kezdetén szorgalmasan fújja a gyereknapok elengedhetetlen kellékeit, a színes, mintás, mesehősös lufikat. A férje elmondja, hogy a rajzfilmfigurás lufik a legkelendőbbek a gyerekek körében: Bing nyuszi és Peppa malac a sztárok.

Bábszínház, miskolci egyesületek táncbemutatói, zenés programok várják a belvárosi parkba látogatókat május utolsó vasárnapján. A színpadi programok mellett interaktív játékpark, mászófal, íjászkodási lehetőség, óriásbuborék-show, bohóc, pónicikli, kreatív foglalkozások és sportprogramok is ott vannak a kínálatban egész nap, május utolsó vasárnapján az ünnepelteknek, a gyerekeknek.

 


 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában