Tündérszépek 2024

2024.04.28. 15:30

Magabiztos szépségkirálynő-jelöltek a kamera előtt - képekkel, videókkal

Az idén ötödik alkalommal megrendezett Tündérszépek országos szépségversenyre 18 és 35 év közötti szépségek nevezhetnek. A dicsőség mellett értékes nyeremények és élmények is várják a lányokat, akik még május 12-ig jelentkezhetnek a regionális fordulóra.

Gárdonyi Edina

A tréfának is helye volt a fotózáson

Fotó: BOON

Határozott elképzelésekkel érkezett a haját és a sminkjét illetően is a 23 éves cigándi lány, Oláh Dominika a fotózásra. Nagyon élvezi, ha kamera előtt állhat, ennek ellenére sokáig gondolkozott a jelentkezésen. Olyan sok közösségi felületen találkozott a hirdetéssel, hogy jelnek vette és azt mondta, ha már rászánta magát a jelentkezésre, akkor nyerni szeretne. Egy rendezvényekkel foglalkozó cégnél dolgozik. Pozitív, közvetlen személyiségnek tartja magát, amit a fotózáson be is bizonyított. 

Oláh Dominika élvezte a fotózást
Fotó: Mogyorósi Zsolt Pipó

Arra a kérdésre, hogy mi a kedvenc étele, nevetve mondta, hogy vidéki lányként a sült oldalas és a szalonna jut eszébe elsőként, ha ételről van szó. Édesanyja, ahogy minden másban is, ebben is támogatja, ez nagyon fontos számára. 

Fotósként a kamera másik oldalán 

Vagány, sportos lány Ruszkai Martina, aki irodai munkája mellett Mezőkövesden fotósként is dolgozik. Kreatív esküvői fotókat, portré és budoár fotókat készít, és a képeivel szeretné megmutatni mindenkinek, hogy mennyire szép. 

Ruszkai Martina fotósként is dolgozik.
Fotó: Mogyorósi Zsolt Pipó

Kíváncsi volt arra, hogy milyen a kamera másik oldalán hallgatni a fotós instrukcióit, nagyon jó tapasztalatszerzésnek tartja a hivatásával kapcsolatban is a szépségversenyt.

Mosolygós, magabiztos, céltudatos lány, aki a testalkatát a sportnak köszönhet, hiszen rendszeresen bokszol. A kávét soha nem utasítja el és azt is elárulta, hogy szinte sosem visel melltartót.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában