Gazdit keresünk

2023.12.31. 12:00

A Mása védencei: hátha köztük van új kedvence

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány árva lakóiból mutatunk be hármat.

Margó

Bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt állatot. A kutyákat chipelve, oltva, féregtelenítve, bolhátlanítva, ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 25 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16:30 között kérhető: 30/232-1890.

Pitypang 10 hónapos nőstény kutyuska. Kis-közepes méretű, eleinte kissé félénk, de amint a bizalmába fogadja az embert, imádja, és kedveskedik. Miskolcon találták az egyik drogériánál, de a gazdit hiába várták, nem ment a kutyusért.

Pitypang
Forrás: Mása

Margó néhány hete került a menhelyre. Azt gondolják, hogy gazdás lehetett, mert ápolt, jól nevelt. Sajnos chipje nincs, de akár tönkre is mehetett. Sajnos hiába keresik, a gazda nem jelentkezik; úgyhogy most már új gazdit keresnek ennek a kedves nagy testű kutyalánynak.

Margó

Csepel 1,5 éves (még) ivaros kan. Emődön kóborolt hetekig. Gyönyörű kutya, de nem egyszerű eset. Erős, következetes gazdit keresnek Csepelnek. Az emberekkel kedves, barátságos, játékos. Más kutyákkal nem igazán barátságos, inkább csak egyke kutyának adják.

Csepel

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában