Érzékelte?

2024.03.05. 17:28

Összeomlott a Facebook? Kidobta a felhasználókat, nem lehet visszalépni

A legnagyobb közösségi portál egyik pillanatról a másikra kiléptette a felhasználóit. Sem az asztali gépeken, sem az okostelefonokon nem működik. Hasonló a helyzet a Messenger esetében.

Boon.hu

Leállt a Meta

Fotó: A kép illusztráció

Nagy meglepetés érte kedden délután fél 5 körül a Facebook-felhasználóit. Egyszerűen kidobta a felhasználóit a portál és ha valaki megpróbált visszalépni, a rendszer egy hibaüzenetet küldött, olyasmit, mintha rossz jelszót írtak volna be. Többen azt javasolják, inkább várni kell az újbóli belépéssel, semmiképp ne próbáljuk megváltoztatni a jelszót, mert - a tapasztalatok szerint - az oldal akkor sem enged be. Az is lehetséges, hogy napokra blokkolódik a belépési lehetőség.

 

Volt már példa rá 

Érdekesség, hogy a Facebooknak legutóbb 2021-ben volt hasonló leállása, akkor azt több óráig tartott megjavítani. Mint kiderült, akkor az volt a gond, hogy egy konfigurációs hiba miatt a Facebook szerverei nem tudtak kapcsolódni az internethez. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában