Gazdit keresnek

2024.03.02. 16:00

Örökbefogadna egy kutyát? Hátha itt az új kedvenc

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány árva lakóiból mutatunk be hármat.

Füsti, az egyik gazdira vágyó kiskutya

Fotó: MÁSA

Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt állatot. A kutyákat chipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 25 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16:30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.

Harcos a menhelyen nőtt fel. Még 2022-ben, 4 hónaposan elgázolta egy autó, az egyik hátsó lába olyan csúnyán roncsolódott, hogy amputálni kellett. Harcos egy nagy testű, nagyon kedves ivartalanított kankutya, nőstény kutyákkal barátságos, játékos.

Harcos

Füsti 11 év körüli nagyon kedves, tömzsi nőstény kutyus. Imád sétálni, emberek között lenni. Nagyon rossz körülmények közül került a menhelyre még 2021-ben, ezért neki a menhelyi élet is maga a paradicsom, hisz mindennap kap enni és hetente legalább egyszer sétálhat.

Füsti

Fecske körülbelül 1,5 éves játékos, ivartalanított kankutya. Az embereket nagyon szereti, kutyákkal is jól kijön, de csak akkor, ha a másik kutya hajlandó megvédeni magát, mert Fecske néha túlpörög a játékban.

Fecske


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában