Verseny

2024.03.18. 16:15

Ismét jönnek a Szakma-Sztárok

Négy év kihagyás után ismét megrendezi a BOKIK a nagy hagyományú Kézműves Kupát.

Pap Gyula

Kézműves Kupa 2024

Fotó: Bujdos Tibor

Négy év kihagyás után, régi-új helyszínen szervezi meg a szépészeti szakmák hagyományos tavaszi versenyét idén a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara. 

A Kézműves Kupa Miskolc 2024 Meghívásos Fodrász, Hajhosszabbító, Kozmetikus, Műköröm-díszítő, -építő, Lábápoló és Szempilla-hosszabbító Bajnokság, valamint a Kisgergelyné Tolcsvai Mária és Lapis Imre Emlékverseny időpontja március 23. szombat. A helyszíne a Miskolci SZC Szemere Bertalan Technikum és Szakképző Iskola.

Fokozott érdeklődés

A Kézműves Kupa 2024 helyszíne ezúttal az alapításának 150. évfordulóját ünneplő Szemere Bertalan Technikum és Szakképző Iskola, ahol több mint két évtizeddel ezelőtt az első versenyt rendezte a kamara – mondta el Bihall Tamás, a BOKIK elnöke. Az intézmény megújult új környezete kiválóan alkalmas a verseny színvonalas lebonyolítására, mintegy 200 nevezést várnak az idei, egésznapos megmérettetésre, ami megfelel a korábbi évek gyakorlatának – tette hozzá. 

A Kézműves Kupa 2024 köszönhetően az elmúlt évek alatt felépített brandnek, ma már egyet jelent a minőséggel, a magas szintű szakmai tudással. Nem mellesleg pedig Miskolc városának jó hírét vivő, tavaszi rendezvény is – hangsúlyozták a szervezők. A március 23-i versenyről bővebb információ található a www.bokik.hu honlapon, és a rendezvény facebook oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában