Ózd

2024.03.29. 12:00

Húsvéti kosárral kedveskedtek a Kézenfogva Gondozóház lakóinak

Farkas Péter Barnabás, területi képviselő és Heltovics Miklósné, a Hagyományőrzők Bolyokért Egyesület alapító tagja finomságokkal lepték meg az időseket.

Boon.hu

A Kézenfogva Gondozóház lakóinak kedveskedett Farkas Péter Barnabás és Heltovics Miklósné

Forrás: ozd.hu

Az ózdi Kézenfogva Gondozóház lakóinak vitt ajándékkosár húsvéti kötözött sonkákat rejtett, tormával, valamint színes tojásokkal. Az átadást követően beszélgettek az idősekkel, akik örömmel fogadták a látogatókat és a figyelmes gesztust. 

Húsvéti kötözött sonkával, süteménnyel kedveskedtek az időseknek 
Forrás: ózd.hu

A terület képviselője keretéből az évszaknak megfelelően mindig igyekszik kedveskedni a szépkorúaknak.

Hagyományos ízvilág 

„Az otthon lakói különösen igénylik azt a családias és hagyományos ízvilágot és azt a hangulatot, amelyet igyekeznek a közösség fenntartói is biztosítani. Én képviselőként is mindig gondolok arra, hogy ha lehetőségem van rá, akkor kicsit még szebbé tegyem az ünnepi várakozást. Ezért került így a korábbi évekhez hasonlóan is a húsvéti sonka kosár ide. Jolika néni segítségével, süteménnyel is kiegészült, illetve egy kis dekorációval, hogy örömmel fogyaszthassák a bentlakók” - mondta Farkas Péter Barnabás, területi képviselő.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában