Rendőrség

2024.03.07. 15:22

Fokozott ellenőrzés a Kocsonyafesztivál alatt

A Miskolci Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el március 8-án 12 órától március 10-én 22 óráig.

Boon.hu

illusztráció

Fotó: Fehér Gábor / MW

Miskolcon rendezik meg, március 8-10. a „Miskolci Kocsonyafesztivál” elnevezésű gasztro-kulturális rendezvényt. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján kijelenthető, hogy a fesztiválra az idei évben is jelentős létszámban érkeznek az érdeklődők, akik könnyen bűncselekmény áldozataivá válhatnak, illetve egyesek a nagy tömeget kihasználva jogsértő cselekményeket követhetnek el. Az esemény jellegéből adódóan a közrend és közbiztonságot sértő cselekmények mellett, kiemelt figyelmet fordít a rendőrség az ittas, illetve bódult állapotban lévő gépjárművezetők kiszűrésére is, tájékoztatott a vármegyei rendőr-főkapitányság.

A Miskolci Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el 2024. március 8-án 12 órától március 10-én 22 óráig Miskolc közigazgatási területére. Kérik a rendezvény résztvevőit, hogy a fenti intézkedések végrehajtásában a feladatra vezényelt rendőrök munkáját segítsék, türelmükkel és megértésükkel támogassák!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában