Fejlesztés

2024.02.06. 14:00

Tíz fővel bővült az idősotthon Putnokon

Egy régi épület felújításával valósulhatott meg a fontos fejlesztés.

Az idősellátás területén újabb fontos fejlesztés fejeződött be Putnokon. A gömöri településen ugyanis bővítették a férőhelyek számát a Vigyázó Kezek Idősek Otthonánál. Az intézmény eddig harminchárom szépkorú mindennapi ellátásáról gondoskodott, ez a szám azonban mostantól tíz fővel gyarapodhat. Az igényekhez igazodó beruházást egy új épületszárny kialakításával valósították meg, egy régebbi ingatlan teljes körű felújításával. Az anyagi forrást egy belügyminisztérium pályázat biztosította a fenntartó számára. Gratulálok Tamás Barabás polgármesternek és a település vezetésének az újabb beruházáshoz - tette hozzá Riz Gábor, a térség országgyűlési képviselője. Bízom benne, hogy sokáig fogják még hasonló eredményességgel irányítani Putnok városát.

Közösen vágták át

Riz Gábor mellett Tamás Barnabás is köszöntötte a megjelenteket, majd a szalagot az újonnan beköltöző lakók képviseletében Fülöp Lászlóné Erzsike nénivel együtt vágták át. Ezt követően a megnyitón résztvevő vendégekkel együtt, megtekintették az impozáns és a kor igényeinek mindenben megfelelő épületet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában