Mutatjuk

2024.02.03. 12:00

Ilyen vizsgálat nem lesz egyelőre a tiszaújvárosi rendelőintézetben

Miskolcra, vagy magánrendelésre kell mennie azoknak, akinek erre van szükségük.

Boon.hu

Ultrahang vizsgálat

Január 15-étől március 1-ig szünetel az ultrahangvizsgálat a tiszaújvárosi rendelőintézetben. Erre az átmeneti időszakra a szakhatóságnak kell kijelölnie olyan szakrendelőt a vármegyében, ahol el tudják látni a tiszaújvárosi és a körzetébe tartozó betegeket. Ezt azonban a környéken lévő rendelők nem tudták vállalni kapacitáshiány miatt. Így akinek sürgős ultrahangvizsgálatra van szüksége, azt Miskolcon a sürgősségi ambulancián látják el, illetve magánúton, fizetős szolgáltatásban tudja elintézni.

Márciusban érkezik az új 

"Az ultrahang szakrendelés szünetelésének az az oka, hogy a doktor úr, aki eddig végezte az ultrahang leletezést, decemberben bejelentette, hogy máshol kívánja folytatni a munkát, így a felmentési idő letöltése után elment a rendelőintézetből - tájékoztatta a tiszaujvaros.hu-t Pap Zsolt alpolgármester. - A röntgenleletezést azonban továbbra is ő végzi március 1-ig, hiszen azt el lehet látni távmunkában is, az ultrahangvizsgálatnál viszont bent kell lennie a szakorvosnak. Március elsejétől egy új orvos fogja ellátni a feladatot, teljes állásban fog a szakrendelőben dolgozni."

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában