Átadás

2024.02.08. 13:51

Ezt tudniuk kell a cukorbetegeknek, a sztrókosoknak!

Újabb egészségügyi intézmény Miskolcon. A B1 Medical magánrendelő bemutatóval egybekötött ünnepélyes átadását csütörtökön tartották.

Pap Gyula

Hricz Zoltán, Szopkó Tibor, Gergely Balázs és dr. Bárány Miklós az átadón

Fotó: Ádám János

Az eseményen részt vett Gergely Balázs és Hricz Zoltán a rendelő tulajdonosai, Szopkó Tibor Miskolc alpolgármestere és dr. Bárány Miklós belgyógyász főorvos.

 

Lokálpatrióta szemlélet

– Egy, a régióban egyedülálló terápiát próbáltunk meg szülővárosunkban megvalósítani, amely megoldást jelenthet számos betegség hatékony kezelésére – mondta el Gergely Balázs. A jelentős, mintegy 75 ezer eurós beruházás széleskörű alkalmazását sportolók rehabilitációjával kezdték el – tájékoztatott Hricz Zoltán.

– A hiperbarikus oxigénterépia sejtszinten hat, így nagyon hatékony krónikus betegségek, többek közt a magas vérnyomás, cukorbetegség, stroke utáni állapot vagy például meddőség kezelésére. Az orvosi felügyelettel végzett oxigénterápiával világszerte kiváló eredményeket értek már el a rehabilitációk során – ismertette dr. Bárány Miklós. 

Szopkó Tibor alpolgármester köszöntőjében hangsúlyozta a város megtartóképessége fokozásának az egyik fontos eleme az elérhető egészségügyi szolgáltatások színvonala, melyet az ilyen magas hozzáadott értéket képviselő, modern technológia jelentősen emel.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában